Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού

Κυριακή 18 Νοεμβρίου, Ώρα 10:30 – 15:00

στο σκεπαστό γήπεδο του Lido Soccer (Παναγίας Μαλεβή 54, Τρεις Βαγιές)

Η εκπαιδευτική ιστοσελίδα «Ορίζοντας Γνώσης» διοργανώνει, για συνεχόμενη χρονιά, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Σε ένα χώρο φιλόξενο και οικείο στα παιδιά και τις οικογένειές τους, όπως είναι το LIDO SOCCER, ο Ορίζοντας Γνώσης, διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο παιδί, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, από τις 10:30 έως τις 15:00, στηρίζοντας τη δράση του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το Μάγο Τόνυ με το γιο του Αλέξανδρο, γνωστό από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», να απολαύσουν ζογκλερικά και ακροβατικά από το Circus Camino και το Τσίρκο Όλοι Μαζί, να παίξουν στο τραμπολίνο, να διασκεδάσουν με τον Ξυλοπόδαρο Mojo, τη φίλη του Σερενάτα και τη Face Painting Artist Marina, να συναντήσουν τους Ήρωες του Disney, να δουν από κοντά άλογα από τον Ιππικό Όμιλο Ιππόσχεση, να χορέψουν με τις Zumba Instructors, τις σχολές χορού DanziAmo, Capoeira Cordao de Ouro, τη Μαριλού Μπεναρδή και τους τυμπανιστές Batala Creta, να ζωγραφίσουν με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατσαμπά «Γιώργος Σεφέρης», να παίξουν βιωματικά παιχνίδια και πολλά άλλα που… δε μπορούμε να τα αποκαλύψουμε ακόμα!

Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη και όλα τα παιδιά που θα επισκεφτούν την εκδήλωση θα λαμβάνουν δώρα.

Το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΚΡΗΤΗΣ θα παρουσιάσει τη δράση του και θα οργανώσει παζάρι αγάπης. Παράλληλα μαζεύουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, σχολικά και είδη καθαρισμού για να ενισχύσουμε το έργο τους.

Δείτε το video για την εκδήλωση

Συμμετέχουν

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας

Χορηγοί Επικοινωνίας

 

 

Φωτογραφίες