Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού 2019

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, Ώρα 10:30 – 15:00

στο Sport Point (παράλληλος της ΕΟ προς ΒΙΠΕΗ))

Η εκπαιδευτική ιστοσελίδα «Ορίζοντας Γνώσης» και η παιδαγωγός Βάνια Κατσαντώνη διοργανώνουν, για συνεχόμενη χρονιά, μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Σε ένα χώρο φιλόξενο όπως είναι το SPORT POINT (Καστρινογιαννάκη 1 & Δερβενακίων, Φιλοθέη (παράλληλος της ΕΟ προς ΒΙΠΕΗ), ο Ορίζοντας Γνώσης, διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή αφιερωμένη στο παιδί, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, από τις 10:30 έως τις 15:00, στηρίζοντας τη δράση του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το Μάγο Τόνυ με το γιο του Αλέξανδρο, γνωστό από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», να διασκεδάσουν με τον Ξυλοπόδαρο Mojo, να συναντήσουν τους Ήρωες της Ντίσνεϋ, να χορέψουν με τις Zumba Instructors, τις σχολές χορού DanziAmo, Capoeira Cordao de Ouro, τους τυμπανιστές Batala Creta να ζωγραφίσουν με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κατσαμπά «Γιώργος Σεφέρης»,να παίξουν βιωματικά παιχνίδια και πολλά άλλα που… δε μπορούμε να τα αποκαλύψουμε ακόμα!

Η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη και όλα τα παιδιά που θα επισκεφτούν την εκδήλωση θα λαμβάνουν δώρα.

Το ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΚΡΗΤΗΣ θα παρουσιάσει τη δράση του και θα οργανώσει παζάρι αγάπης. Παράλληλα μαζεύουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη καθαρισμού και χαρτικά για να ενισχύσουμε το έργο τους.

Πως θα έρθετε

Πατήστε τους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τις διαδρομές που σας εξυπηρετούν ή πληκτρολογήστε στο www.apostaseis.gr, από: τη διεύθυνσή σας, προς: Sport Point

Μέσω Λεωφόρου Ικάρου και Λεωφόρου Στέλιου Καζαντζίδη

Από Πιτσουλάκη (Κηπούπολη – Πατέλλες)

Από Άγιο Ιωάννη Κνωσού

Από Γάζι – Γιόφυρο

Δείτε το video για την εκδήλωση

Συμμετέχουν

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας

 

Χορηγοί Επικοινωνίας