Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΣΧΙΖΑ ΔΩΡΑ» στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας ΣΧΙΖΑ ΔΩΡΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης από το 1994.

Είναι μέλος του Συλλόγου PALSO Νομού Ηρακλείου και ασχολείται αποκλειστικά με την εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας.

Παρέχει υψηλού επιπέδου γνώσεις κυρίως σε παιδιά και εφήβους ηλικίας 8 – 17, από τα επίπεδα Α’ Juniors έως και Proficiency.

Στο Φροντιστήριό μας ακολουθούμε το πρόγραμμα του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Γλωσσών όσο αφορά τον καθορισμό των επιπέδων, του κάθε προγράμματος, εφαρμόζοντας σύγχρονες διδακτικές μεθόδους.

Δίνουμε έμφαση στη σωστή εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας και συμμετέχουμε στις εξετάσεις Palso-Laas, Cambridge, Michigan, PTE General, MSU, NOCN, TOEFL και IELTS.

Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τη γλώσσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό προς τη μάθηση περιβάλλον, που σέβεται το μαθητή και στόχο του έχει τη βελτιστοποίηση των δεξιοτήτων του, τόσο σε γνωστικό όσο και κοινωνικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση στη Δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου και εξοικείωση με την τεχνολογία και τις εφαρμογές της στη διδασκαλία (interactive boards, projectors, internet, laptops).

Ως δυνατά μας σημεία θεωρούμε:

  • Τα εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας στις Εξετάσεις Γλωσσομάθειας
  • Την εμπειρία και την άρτια κατάρτιση του διδακτικού προσωπικού μας, με συνεχή ενημέρωση μέσω σεμιναρίων για τις εξελίξεις στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης
  • Τις προσιτές τιμές και την άρτια οργάνωση της επιχείρησης
  • Το έντονο κοινωνικό προφίλ της (συμμετοχή σε εθελοντικές-φιλανθρωπικές δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τα παιδιά).

Αυτά σε συνδυασμό με τις γνώσεις των συνθηκών της αγοράς, τις ανάγκες των μαθητών και τις άριστες σχέσεις με τους πελάτες μας. Έχουμε καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο και συνεχώς εξελισσόμενο γλωσσικό ινστιτούτο, που ανταποκρίνεται στις αλλαγές και στις ανάγκες της νέας εποχής.

Στο Φροντιστήριο Αγγλικής Γλώσσας ΣΧΙΖΑ ΔΩΡΑ συμμεριζόμενοι την οικονομική δυσπραγία των Ελληνικών οικογενειών, έχουμε προσαρμόσει τα δίδακτρά μας στις ανάγκες της εποχής.

Κάνουμε σημαντικές εκπτώσεις και έχουμε μια τιμολογιακή πολιτική που συνδυάζει τιμή και ποιότητα.

Είμαστε ανταγωνιστικοί και προσφέρουμε ευελιξία πληρωμών, πακέτα προσφορών σε ανέργους και πολύτεκνους και bonus σε μορφή έκπτωσης για τους πελάτες που πληρώνουν εφάπαξ.

Για όλους εμάς η γνώση είναι επένδυση για το μέλλον!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας
τηλ. επικ.: 2810 315383
email: [email protected]

   Κέντρο Ξένων Γλωσσών-Δώρα Σχίζα

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Παλαιοκάπα 49, Θέρισσος, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ