Κέντρο Ξένων Γλωσσών «PANEUROPIA» στο Ηράκλειο Κρήτης

Αγγλικά, Αραβικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιαπωνικά, Ισπανικά, Ιταλικά,

Κινέζικα, Ρώσικα, Τούρκικα

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών PANEUROPIA «Μιλάω Ισπανικά στο Θεό, Ιταλικά στις γυναίκες, Γαλλικά στους άντρες και Γερμανικά στο άλογό μου». Τάδε έφη Κάρολος Ε` (1500-1558) αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Οι γλωσσικές επιλογές επικοινωνίας του αυτοκράτορα ίσως συνέβαλλαν ώστε να δημιουργηθούν κάποια κλισέ της εποχής. Υπήρχε η άποψη ότι η Ισπανική γλώσσα ήταν η κατάλληλη γλώσσα για να επικοινωνήσουμε με το Θεό (βλέπε Ιερά Εξέταση). Η Ιταλική γλώσσα λόγω της μουσικότητας της ήταν η γλώσσα του έρωτα. Η Γαλλική γλώσσα εθεωρείτο η γλώσσα της διπλωματίας. Τέλος η Γερμανική γλώσσα λόγω της τραχύτητάς της ήταν η κατάλληλη γλώσσα για να δίνουμε διαταγές.

Από το παρελθόν λοιπόν υπήρχε η δυνατότητα και η ανάγκη να επικοινωνούμε σε περισσότερες από μια γλώσσες. Η επιλογή της γλώσσας επικοινωνίας είχε να κάνει με το περιεχόμενο του λόγου και φυσικά με το πνευματικό και κοινωνικό status του χρήστη. Η γνώση ξένων γλωσσών αποτελούσε υψηλό δείκτη μόρφωσης και γενικά δείκτη πνευματικής καλλιέργειας.
Στις ημέρες μας αυτό εξακολουθεί να ισχύει, το μόνο που έχει αλλάξει σημαντικά είναι το γεγονός ότι η πρόσβαση στη γνώση δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των λίγων. Όλοι έχουμε την δυνατότητα να μάθουμε τις ξένες γλώσσες που επιθυμούμε αρκεί να κάνουμε ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ και ΜΕΘΟΔΟΥ.

Σε όποια ηλικία και μαθησιακό επίπεδο και αν βρίσκεστε, όποια κι αν είναι τα κίνητρά σας για να μάθετε μια Ξένη Γλώσσα, εμείς στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών PANEUROPIA είμαστε δίπλα σας να στηρίξουμε την προσπάθειά σας προσφέροντας σας ένα ολοκληρωμένο σύνολο εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών PANEUROPIA η αισθητική και η ανάγκη να προσφέρουμε στους σπουδαστές υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας ενέπνευσαν και ώθησαν στη δημιουργία ενός ακόμα μοναδικού χώρου. Στεγαζόμαστε σε ένα κτήριο που μπορεί, χωρίς υπερβολές, να χαρακτηριστεί ως ένα αρχιτεκτονικό στολίδι της πόλης του Ηρακλείου. Στην οδό 25ης Αυγούστου 21 δίπλα στο κτήριο των Μινωικών γραμμών δημιουργήσαμε ένα σχολείο αντάξιο των υψηλών απαιτήσεων των σπουδαστών μας.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών PANEUROPIA η κατάρτιση, η εμπειρία και η πλήρης και ειλικρινής αφοσίωση των καθηγητών στη διδασκαλία και στήριξη των μαθητών, αποτελούν τα κύρια γνωρίσματα του ανθρώπινου δυναμικού μας. Συνεχίζουμε την πορεία με όραμα, έτοιμοι πάντα να προσφέρουμε στους σπουδαστές μας τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης, σε συνδυασμό με ολοκληρωμένα προγράμματα που αφορούν την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Την εμπιστοσύνη σας την έχουμε κερδίσει μέσα από τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των σπουδαστών μας, τα οποία οφείλονται στην άψογη συνεργασία καθηγητών και μαθητών η οποία και διασφαλίζει την άριστη λήψη γνώσεων.

Τα ολιγομελή τμήματα στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών PANEUROPIA παρέχουν στον καθηγητή τη δυνατότητα να παρακολουθήσει και να συμβάλλει αποτελεσματικότερα στην εκπαιδευτική εξέλιξη των σπουδαστών. Οι όποιες ιδιαιτερότητες στον τρόπο αντίληψης και αφομοίωσης της διδασκόμενης γλώσσας εντοπίζονται και αξιολογούνται έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα το επιθυμητό. Η επένδυση του σπουδαστή στη σπουδή μιας ξένης γλώσσας, πρέπει πάντα να επιφέρει το αναμενόμενο κέρδος σε γνώση. Με την γνώση ξένων γλωσσών ενισχύεται σημαντικά η εικόνα ενός βιογραφικού και η δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση σε καινούριους διεθνείς ορίζοντες εργασίας και μάθησης με την ειδικότερη και ευρύτερη σημασία της λέξης.

Ξένες Γλώσσες για Ενήλικες αλλά και για Παιδιά

Εκπαιδευτικοί σύμβουλοι έτοιμοι να σας βοηθήσουν στην επιλογή του σωστού προγράμματος για την απόκτηση γνώσης και πτυχίων επιπέδου B2 (Lower), C1 (Advanced), C2 (Proficiency), σε όποια γλώσσα από τις διδασκόμενες σας ενδιαφέρει.

Ειδικά Τμήματα προετοιμασίας Αγγλικής Γλώσσας για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, TOEFL, IELTS.

Δυνατότητα Γρήγορης Απόκτησης πτυχίου επιπέδου B2 (Lower) χωρίς προφορική εξέταση και έκθεση για τους Ενήλικες, TOEIC.

Πρόσβαση σε πλούσιο Ξενόγλωσσο υλικό, Βοηθήματα εκμάθησης και εξάσκησης, Video & Audio.

Γλώσσες που διδάσκονται

 • Αγγλικά
 • Κινέζικα
 • Ιαπωνικά
 • Ρώσικα
 • Γαλλικά
 • Ιταλικά
 • Γερμανικά
 • Ισπανικά
 • Τούρκικα
 • Αραβικά
 • Ελληνικά για Αλλοπαδούς

ΕΓΓΡΑΦΕΣ καθημερινά και όλο το χρόνο

Οι συνήθεις ημερομηνίες ενάρξεων τμημάτων είναι: Οκτώβριος, Φεβρουάριος, Ιούνιος.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. επικ.: 2810 346047, 2810 225763
email: [email protected]

   Paneuropia Ποντικάκη – De Bernardis – Προγράμματα Ξένων Γλωσσών

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

25ης Αυγούστου 21 & 27, Κέντρο, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ