ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΚΡΩΝ – ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

(ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ-ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ-ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ-ΜΑΚΙΓΙΑΖ)

στο Ηράκλειο Κρήτης

INFINITY NAIL CREATIONS-K and D NAILS

Τα INFINITY NAIL CREATIONS-K and D NAILS στην προσπάθειά τους να εναρμονιστούν με τις σύγχρονες μορφές διδασκαλίας, αναδιαμόρφωσαν πλήρως το πρόγραμμά τους με κύριο σκοπό την αρτιότερη εκπαίδευση όσων επιθυμούν να εισέλθουν για πρώτη φορά στο χώρο της περιποίησης άκρων.

Στα INFINITY NAIL CREATIONS-K and D NAILS προσφέρουμε μία πλήρη γκάμα εκπαιδευτικών προγραμμάτων για οποιονδήποτε θέλει να γνωρίσει τα μυστικά της ονυχοπλαστικής και όχι μόνο.
Κύρια επιδίωξη μας από την αρχή της λειτουργείας μας είναι η σωστή και ολοκληρωμένη μετάδοση όλων των μυστικών της ονυχοπλαστικής και της περιποίησης άκρων όχι μόνο στους νέους-νέες που θέλουν να εισέλθουν στο χώρο, αλλά και στους ήδη υπάρχοντες επαγγελματίες.
Μέσω συνεχών παρουσιάσεων, αλλά κυρίως μέσω των εξειδικευμένων τμημάτων έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά τη διαφορά στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα των προϊόντων που προσφέρουν τα Infinity Nail Creations.
Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής σας και την παραλαβή του εξειδικευμένου πιστοποιητικού από τη Nail Creation Academy θα έχετε την ικανότητα να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως επαγγελματίες με τα καλύτερα δυνατά εφόδια.
Το μόνο που έχετε να κάνετε από την πλευρά σας είναι να διαλέξετε ένα από τα προγράμματά μας και να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που σας παρέχουν οι καλύτεροι στο χώρο για την επαγγελματική σας επιτυχία!

Εγγραφές όλο το Χρόνο

Τα INFINITY NAIL CREATIONS-K and D NAILS όμως δεν σταματάνε μόνο εκεί.
Ο δρόμος για την επαγγελματική καταξίωση περνάει μέσω της συνεχής εκπαίδευσης και για τους ήδη επαγγελματίες, για τους οποίους έχουμε δημιουργήσει ειδικά σεμινάρια τα οποία γίνονται από τον Master International Educator Παναγιώτη Ψα.
Είναι βαθιά μας πεποίθηση ότι ο πιο σίγουρος δρόμος για την επιτυχία είναι η συνεχής εκπαίδευση του κάθε επαγγελματία, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε όλες τις επιταγές της μόδας.

Στα INFINITY NAIL CREATIONS-K and D NAILS οι επαγγελματίες του χώρου ομορφιάς θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν όλη τη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας της Nail Creation για τον πλήρη εξοπλισμό ενός σαλονιού ομορφιάς, που αντιπροσωπεύουν αποκλειστικά τα Infinity Nail Creations σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης μπορείτε να βρείτε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και παροχής Μανικιούρ, Πεντικιούρ και Ονυχοπλαστικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. επικ.: 2810 333883, 6983 905140
email: [email protected]

  Infinity Nail Creations Κρήτης-K and D nails


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Δαιδάλου 28, Κέντρο, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ