Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

MUST | ΜΑΣΤΟΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ-ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗ

Αγγλικά – Γερμανικά – Γαλλικά – Ρωσικά

Το ταξίδι του Κέντρου MUST | ΜΑΣΤΟΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ-ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗ στον κόσμο της γνώσης των Ξένων Γλωσσών ξεκίνησε το 2009 στην οδό Ιλιάδος 18 στο Γιόφυρο, συμβάλλοντας με επιτυχία στην άριστη εκμάθηση κάθε ξένης γλώσσας σε τμήματα παιδικά και ενηλίκων.
Συντροφιά μας το όραμα, η έμπνευση και το πάθος να μεταδώσουμε στους μαθητές μας τα γνωστικά εφόδια που θα τους εξασφαλίσουν την επικοινωνία στις ξένες γλώσσες.

Επειδή οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής έχουν αυξηθεί και κυρίως στο θέμα της Ξενόγλωσσης Παιδείας, εμείς στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών MUST | ΜΑΣΤΟΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ-ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗ εξελισσόμαστε συνεχώς, υιοθετούμε αποτελεσματικότερες μεθόδους διδασκαλίας, τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τη βέλτιστη δυνατή μαθησιακή εμπειρία.

Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών MUST | ΜΑΣΤΟΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ-ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗ λειτουργεί:

  • με επιτυχημένη παρουσία στην ξενόγλωσση εκπαίδευση από το 2009
  • με άριστα καταρτισμένους καθηγητές
  • με μεθοδολογικές προσεγγίσεις που βασίζονται στην πλέον εξελιγμένη μορφή της τεχνολογίας
  • με ολιγομελή, ομοιογενή τμήματα για άριστη επικοινωνία
  • με ευέλικτα τμήματα σε όλα τα επίπεδα σπουδών

Η φιλοσοφία μας

Είμαστε Κέντρο Ξένων Γλωσσών όπου το διδακτικό προσωπικό με τον ενθουσιασμό του, κάνει την διδασκαλία διασκέδαση. Ταυτόχρονα παρακινεί τα παιδιά και κάνει τον κάθε μαθητή να αισθάνεται ότι είναι μοναδικός, καθώς είναι στο επίκεντρο της προσοχής τόσο των διδασκόντων όσο και του υπόλοιπου προσωπικού. Εδώ λαμβάνεται σοβαρά υπόψη ότι το κάθε παιδί έχει διαφορετική προσωπικότητα, μαθαίνει και αναπτύσσεται με διαφορετικούς τρόπους.

Λειτουργούμε με αγάπη, ήθος και εντιμότητα. Το φροντιστήριο μας πρώτα έχει στην καρδιά του την ασφάλεια και την χαρά του κάθε παιδιού, με την πεποίθηση ότι τα παιδιά θριαμβεύουν όταν είναι χαρούμενα, και είναι χαρούμενα όταν αισθάνονται ασφάλεια και αγάπη.

Προετοιμασία για όλα τα Διπλώματα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810 310731 ή να μας στείλετε email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected]

Επισκεφθείτε τη νέα μας ιστοσελίδα www.mastorantonakis.gr για να ενημερωθείτε

   Κεντρο Ξενων Γλωσσων Μαστοραντωνακης – Μαλλιαρακη Ο.Ε

   ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΑΣΤΟΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗ Ο.Ε

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Ιλιάδος 18, Γιόφυρο, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ