Ποιοι είμαστε

Η εταιρία PRO-τάσεις ιδρύθηκε το 2004 στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται στον τομέα Παροχής Ολοκληρωμένων Μορφών Προώθησης, παρέχοντας υψηλού επιπέδου Διαφημιστικές Υπηρεσίες καθώς και ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Μάρκετινγκ.

Με υπευθυνότητα και δημιουργικές προτάσεις, καταφέραμε να εδραιώσουμε τη θέση μας στη δύσκολη αγορά της διαφήμισης και να αποκτήσουμε μόνιμους πελάτες που με την εμπιστοσύνη τους ενισχύουν συνεχώς τη θέση μας.

Πρωταρχικός μας στόχος πάντα ήταν και είναι η συνέπεια, η ποιότητα και η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και η αφοσίωσή μας στις ανάγκες τους.

Πιστεύουμε στη διαρκή επένδυση της εικόνας για την κάθε επιχείρηση, όχι μόνο κατά την έναρξή της, αλλά σε συνεχή βάση έτσι ώστε να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και να προσελκύει νέο πελατολόγιο.

Η κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και για αυτό το λόγο αφοσιωνόμαστε ξεχωριστά στην κάθε περίπτωση. Συζητάμε και κατανοούμε τις ανάγκες σας, αναλύουμε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες της επιχείρησής σας, έτσι ώστε να σας παρέχουμε συμβουλές και να σας προτείνουμε λύσεις που να ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε βήμα σας προσφέροντας ιδέες και προτάσεις για την προώθηση της επιχείρησής σας, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να προβάλουμε και τη δική σας επιχείρηση για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου… την προβολή σας!!!

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία χρειασθείτε.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2810 253861 | 6977 689462

www.pro-taseis.gr | [email protected]