Σχολή Χορού DIFFERENT REALITY DANCE CENTER (Di.Re)

στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής

Το Κέντρο Χορού DIFFERENT REALITY DANCE CENTER (Di.Re) είναι ένας χώρος μάθησης και έκφρασης που επιθυμεί, προτείνει και στοχεύει στην δημιουργία μιας διαφορετικής πραγματικότητας μέσω της τέχνης του χορού.
Από το κέντρο της καρδιάς και με εργαλεία την βαθιά γνώση, την εμπειρία, την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό, μπορεί ο καθένας να χορέψει, να γυμναστεί, να δυναμώσει, να συνδέσει σώμα, πνεύμα, ψυχή, να ανακαλύψει και να ξεδιπλώσει την μοναδικότητά του μέσα από μια πληθώρα μαθημάτων για κάθε στυλ, επίπεδο, ηλικία, φύλο, ανάγκη, επιθυμία.
Κεντρικός άξονας της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι η συνειδητή κίνηση και η αγάπη για την μεταμορφωτική τέχνη του χορού, για τον εαυτό και κατ’επέκταση τους γύρω.

Στη Σχολή Χορού DIFFERENT REALITY DANCE CENTER (Di.Re) τα μαθήματα συνδυάζουν τεχνική και εκφραστικότητα, πειθαρχία και απελευθέρωση σε κλίμα που ενθαρρύνει την προσωπική εξέλιξη του καθενός παράλληλα με την αρμονική συνύπαρξη στην ομάδα.

Στη Σχολή Χορού DIFFERENT REALITY DANCE CENTER (Di.Re) λειτουργούν τμήματα κίνησης και χορού (αρχαρίων και προχωρημένων) για ενήλικες, εφήβους, ενήλικες 60 ετών και άνω καθώς και για 3-6 ετών και 7-12 ετών.

Για ενήλικες και εφήβους

– Δυναμώνω το σώμα μου

Το μάθημα είναι ένας συστηματοποιημένος τρόπος ενδυνάμωσης όλων των μυϊκών ομάδων του σώματος.
Το μάθημα βασίζεται στην τεχνική και το βηματολόγιο του κλασσικού μπαλέτου, χωρίς να απαιτείται απαραίτητα προηγούμενη εμπειρία με την τεχνική αυτή.
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

– Εξερευνώ την κίνησή μου

Το μάθημα είναι ένα μάθημα ενσυνείδητης κίνησης και αποτελεί ένα οργανωμένο μάθημα αισθήσεων και εξερεύνησης του εαυτού σε όλα του τα επίπεδα! Με εργαλείο την παρατήρηση και συγκέντρωση του εαυτού ως ολότητα και αφετηρία την μοναδικότητα της κάθε κίνησης, είναι ένα συνεχές κινητικό ταξίδι αυτογνωσίας με συγκεκριμένες οδηγίες σε περιβάλλον που επιτρέπει την ολόκληρη προσωπική έκφραση του καθενός.
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

– Eυθυγραμμίζω – Εναρμονίζω το σώμα μου

Στο μάθημα αυτό γίνεται εξερεύνηση της τεχνικής του κλασικού χορού μέσα από μια σύγχρονη ολιστική οπτική. Το μάθημα ακολουθεί την δομή ενός τεχνικού μαθήματος κλασικού μπαλέτου με ασκήσεις που εξελίσσονται σταδιακά και συστηματικά.
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

– Χορεύω όρια και φυσικούς νόμους

Το μάθημα αυτό είναι ένα μάθημα τεχνικής και ελεύθερης έκφρασης. Η διδασκαλία του δεν ακολουθεί μόνο ένα συγκεκριμένο σύστημα, αλλά βασίζεται στις αρχές από διάφορες τεχνικές και συστήματα σύγχρονου χορού (τεχνική release, τεχνική Gaga, σύστημα Limon, σύστημα Cunningham, σύστημα Graham κ.α) συνδυασμένα με ένα προσωπικό βιωματικό στυλ αντλώντας παράλληλα στοιχεία από διάφορα είδη χορού και κινησιολογικές προσεγγίσεις.
Το επίπεδο του μαθήματος είναι ανοιχτό και διαμορφώνεται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων στην ομάδα.
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

– Ταξιδεύω χορευτικά σε κλασικές παραστάσεις

Στο μάθημα αυτό ερχόμαστε σε επαφή με μεγάλα έργα του κλασικού μπαλέτου.
Το μάθημα απευθύνεται σε όσους έχουν γνώση της κλασικής τεχνικής (μεσαίου-προχωρημένου επιπέδου) και επιθυμούν να προετοιμαστούν και να χορέψουν κομμάτια του κλασικού ρεπερτορίου.
Το μάθημα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν και εκείνοι που ίσως να μην έχουν γνώση της κλασικής τεχνικής, αλλά επιθυμούν να εμβαθύνουν στην μελέτη της κίνησης και ερμηνείας μέσα από το κλασικό ρεπερτόριο.
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

– Χορεύω τον σκοπό της ψυχής μου

Είσαι έτοιμος να γνωρίσεις και να δουλέψεις τον εαυτό σου σε βάθος μέσα από ένα ιδιαίτερο τρόπο αυτογνωσίας και κίνησης?
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

– Αδειάζω όσα δεν Είμαι – Γεμίζω με όσα Είμαι

Μέσω της διαδικασίας του διαλογισμού μας δίνεται η δυνατότητα να σιωπήσουν οι σκέψεις και ο νους και να έρθουμε σε επαφή με τα πραγματικά θέλω της ψυχής μας.
Το μάθημα καθοδηγεί και διδάσκει η ενεργειακή θεραπεύτρια ΧαΡουν Μαρία Παπαδάκη (σύμβουλος ACC της παράδοσης του Agni).
Ο χώρος του Κέντρου χορού Different Reality υποστηρίζει τόσο ενεργειακές θεραπείες όσο και τον κάθε συμμετέχοντα- θεραπευόμενο ώστε να μπει ακόμη πιο βαθιά στον εαυτό του, μιας και ειναι ένας ενεργειακά καθαρός χώρος με ACC Feng Shui!
Το μάθημα απευθύνεται σε χορευτές και μη χορευτές άνω των 17 και στον καθένα που επιθυμεί να εμβαθύνει στην αυτοβελτίωσή του και σε μια πιο συνειδητή καθημερινότητα, ανεξαρτήτως εμπειρίας κίνησης ή διαλογισμού!
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

Για ενήλικες 60 ετών και άνω

– Κινούμαι – Χορεύω – Εκφράζομαι (60 ετών και άνω)

Ο χορός δεν έχει ηλικία και όλοι είμαστε φτιαγμένοι για να κινούμαστε και να χορεύουμε σε οποιαδήποτε ηλικιακή φάση βρισκόμαστε. Το μάθημα σύγχρονου χορού/κινησιολογίας για ενήλικες 60 ετών και άνω είναι μια οργανωμένη κινησιολογική προσέγγιση έκφρασης για την μέση και τρίτη ηλικία.
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

Για παιδιά

– Κινούμαι – Χορεύω – Εκφράζομαι (3-6 ετών)

Το μάθημα αυτό στοχεύει στην ολιστική ανάπτυξη των παιδιών μέσω της κίνησης, του χορού, του παιχνιδιού, του ρυθμου, της μουσικής καλλιεργώντας σώμα, πνεύμα, ψυχή!
Το μάθημα αυτό αποτελεί και προετοιμασία για την μετέπειτα ενασχόληση του παιδιού με την τέχνη του χορού,για όποιο το επιθυμεί!
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

– Κινούμαι – Χορεύω – Εκφράζομαι (7-12ετών)

Το μάθημα αυτό είναι μία εισαγωγή στον κόσμο του σύγχρονου χορού αντλώντας στοιχεία και τεχνικές από διάφορα είδη και στυλ χορού!
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

Για υποψήφιους σπουδαστές για φοίτηση σε Ανώτερες Επαγγελματικές σχολές χορού

Το πρόγραμμα μαθημάτων μπορούν να παρακολουθήσουν επίσης και όσοι υποψήφιοι σπουδαστές χορού επιθυμούν να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για φοίτηση σε Ανώτερες Επαγγελματικές σχολές χορού αλλά και ήδη επαγγελματίες χορευτές που θέλουν να χορέψουν και να συντηρήσουν / εξελίξουν την τεχνική τους.

Kαλλιτεχνική Διεύθυνση: Άννα Αντωνιάδου

   Different Reality Dance Center

Instagram


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Παπαναστασίου 1, Νέα Φιλαδέλφεια, Αττική
Πλοηγηθείτε εδώ