Σχολή Μόδας (Modeling)
«CRISTI ACADEMY» στο Ηράκλειο Κρήτης

Η Νο1 Σχολή στα Επαγγέλματα Ομορφιάς

Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση με την Πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας (ΕΟΠΠΕΠ)

Στόχος της CRISTI ACADEMY είναι η εξειδικευμένη εκπαίδευση, η σωστή μετάδοση γνώσεων και η απόκτηση εμπειρίας κυρίως μέσα από την πρακτική εξάσκηση, στοιχεία απαραίτητα για την έναρξη μίας επιτυχημένης επαγγελματικής καριέρας.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (3 έως 8 μήνες) και με χαμηλό κόστος διδάκτρων, δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές να εκπαιδευτούν σε ένα επάγγελμα ομορφιάς, ώστε να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας.
Με την απόκτηση ειδικών γνώσεων και την έμπρακτη εφαρμογή στους τομείς των επαγγελμάτων ομορφιάς, επιδιώκεται η ανάδειξη νέων επαγγελματιών, όπου μέσα από προσωπική και επιμελή δουλειά, θα καταφέρουν να δραστηριοποιηθούν επιτυχώς στην ειδικότητα της επιλογής τους.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών, οι σπουδαστές αναπτύσσουν τις δεξιότητες που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας, αφού συνδυάζουν τη θεωρητική μελέτη με την κυρίως πρακτική εξάσκηση.
Οι έμπειροι καθηγητές της σχολής παρακολουθούν τις εξελίξεις και τα προγράμματα μελετώνται και αναβαθμίζονται συνεχώς, προκειμένου να είναι πάντα συμβατά με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Για τη νέα εκπαιδευτική σεζόν ισχύει ειδική έκπτωση έως 35%

Modeling (Η φοίτηση διαρκεί 8 μήνες)

Η μόδα είναι τέχνη και η Cristi Academy διδάσκει την “τέχνη” της μόδας στους μαθητές της με κύριο στόχο την ανάδειξη νέων επαγγελματιών οι οποίοι θα ενταχθούν και θα απορροφηθούν από τη διεθνή βιομηχανία του modeling.
Οι σπουδαστές της σχολής, κορίτσια και αγόρια, με την κατάλληλη προετοιμασία από έμπειρους εκπαιδευτές έχουν τη δυνατότητα εξέλιξης στο συγκεκριμένο χώρο και μπορούν να οδηγηθούν σε μια επιτυχημένη επαγγελματικά καριέρα ακόμα και στο εξωτερικό.
Τα μοντέλα παρουσιάζονται σε μια ποικιλία μέσων που συμπεριλαμβάνουν περιοδικά, βιβλία, εφημερίδες, ταινίες, τηλεόραση, μουσικά clips. Ένα μοντέλο μπορεί να διαπρέψει στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και να συμμετέχει σε fashion shows, φωτογραφίσεις, περιοδικά καθώς επίσης και στον χώρο της διαφήμισης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο της σχολής 2810 334503 ή στο email [email protected]

   Cristi Academy – Heraklion

   Cristi Academy – Heraklion

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Επιμενίδου 22, Κέντρο, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ