Κέντρο Γαλλικής Γλώσσας «BONJOUR» στο Ρέθυμνο Κρήτης

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαλλικής Γλώσσας BONJOUR σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε, να συνεχίσετε ή να τελειοποιήσετε τη Γαλλική γλώσσα!

Στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Γαλλικής Γλώσσας BONJOUR με ειδικά τμήματα καλύπτουμε τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μικρών μας φίλων από την Γ΄ Δημοτικού ως τη φοιτητική τους πορεία και τις επαγγελματικές απαιτήσεις της ενήλικης ζωής.

  • Σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών
  • Μέλος του δικτύου συνεργατών του Γαλλικού Ινστιτούτου «Oui, je parle francais»
  • Μεταπτυχιακές σπουδές στη διδασκαλία της γαλλικής ως ξένης γλώσσας
  • Ολιγομελή τμήματα μαθητών
  • Εντατικά μαθήματα φοιτητών- Προετοιμασία για Erasmus
  • Ειδικά τμήματα για τουριστικά επαγγέλματα από πιστοποιημένους καθηγητές
  • Παιδαγωγική προσέγγιση – Ενισχυτική διδασκαλία
  • Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό για κάθε επίπεδο γαλλικών
  • Συνεχής ενημέρωση και συνεργασία με τους γονείς για την πρόοδο των μαθητών

Μαθήματα Γαλλικών για Παιδιά Γ’ και Δ’ Δημοτικού

Ας μάθουμε τα Γαλλικά διασκεδάζοντας!

Δώστε, στα παιδιά σας την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο των Γαλλικών μέσα από συνεχή εναλλαγή δραστηριοτήτων μέσα στην τάξη…με παιχνίδια…μουσική…παραμύθια…χειροτεχνία… και πολλές άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Οι μικροί … μαθητευόμενοι Γάλλοι στο Κέντρο Γαλλικής Γλώσσας BONJOUR εξοικειώνονται και προοδευτικά αποκτούν άνεση στην ανάγνωση και τη γραφή, μέσα από όλες αυτές τις δραστηριότητες.

Μαθήματα Γαλλικών από 10 ως 17 ετών

Από την πέμπτη πλέον Δημοτικού ο μαθητής εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα των μαθημάτων με εξειδικευμένα βιβλία ειδικά για αυτή την ηλικία. Από την ηλικία των 12 ετών εντάσσεται στις τάξεις των εφήβων.

Μαθήματα Γαλλικών για Ενήλικους – Φοιτητές

Οι επαγγελματικές απαιτήσεις, οι σπουδές ή η ανάγκη για μάθηση οδηγούν όλο και συχνότερα στην απόφαση να μάθει κάποιος Γαλλικά στην ενήλικη ζωή. Εμείς είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Γαλλικά για Τουριστικά και Ξενοδοχειακά Επαγγέλματα (ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ)

Σχεδόν 1.000.000 Γάλλοι τουρίστες επισκέπτονται την Ελλάδα κάθε χρόνο και τα Γαλλικά αποτελούν ένα πραγματικό πλεονέκτημα σε επαγγελματικό επίπεδο για τον κλάδο του τουρισμού.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους καθηγητές για επιδοτούμενα προγράμματα (ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ) με σπουδές στον τουριστικό τομέα και εργασιακή πείρα στο χώρο.

Δωρεάν Επιμόρφωση Υπαλλήλων μέσω Επιδοτούμενων Προγραμμάτων ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ

Ο ΟΑΕΔ παρέχει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις τη δυνατότητα εκπαίδευσης του προσωπικού τους εκμεταλλευόμενες το 0,45% από τις εργοδοτικές εισφορές. Το ποσοστό αυτό υπολογίζεται πάνω στο ετήσιο σύνολο της μισθοδοσίας, το οποίο κάθε επιχείρηση να δαπανήσει σε προγράμματα κατάρτισης του προσωπικού της. Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ονομάζεται «Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων (ΛΑΕΚ 0,45%) έτους 2012» και διακριτικό τίτλο «Πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45% έτους 2012».

Διπλώματα Γαλλικής Γλώσσας μέσω Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος
Αναγνώριση διπλωμάτων ΑΣΕΠ | CECRL Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς

Ο τελικός στόχος των μαθημάτων στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαλλικής Γλώσσας BONJOUR είναι η απόκτηση βασικού επιπέδου προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, τη δυνατότητα να επικοινωνεί, δηλαδή να είναι ικανός να κατανοεί και να εκφράζεται, τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.

…une très bonne rentrée à tous!
Με εκτίμηση,
Βάλια Τσερβάκη

   Κέντρο Γαλλικής Γλώσσας Bonjour Tservaki Valia

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Επιμενίδου Μαρουλή 21, Ρέθυμνο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ