ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ BONJOUR
στο Ρέθυμνο Κρήτης

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαλλικής Γλώσσας BONJOUR σας δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε, να συνεχίσετε ή να τελειοποιήσετε τη Γαλλική γλώσσα!

Με Ειδικά Τμήματα καλύπτουμε τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μικρών μας φίλων από την Γ΄ Δημοτικού έως τη φοιτητική τους πορεία και τις επαγγελματικές απαιτήσεις της ενήλικης ζωής.

  • Σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών
  • Μέλος του δικτύου συνεργατών του Γαλλικού Ινστιτούτου «Oui, je parle francais»
  • Μεταπτυχιακές σπουδές στη διδασκαλία της γαλλικής ως ξένης γλώσσας
  • Ολιγομελή τμήματα μαθητών
  • Εντατικά μαθήματα φοιτητών- Προετοιμασία για Erasmus
  • Ειδικά τμήματα για τουριστικά επαγγέλματα από πιστοποιημένους καθηγητές
  • Παιδαγωγική προσέγγιση – Ενισχυτική διδασκαλία
  • Συνεχής ενημέρωση και συνεργασία με τους γονείς για την πρόοδο των μαθητών

Στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Γαλλικής Γλώσσας BONJOUR όλα μας τα μαθήματα Γαλλικών διδάσκονται σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις γλώσσες (CECR) και οι μαθητές μας συμμετέχουν στις εξετάσεις για τα μόνα επίσημα Γαλλικά Διπλώματα αναγνωρισμένα σε όλο τον κόσμο Delf Dalf Sorbonne.

...une très bonne rentrée à tous!
Με εκτίμηση,
Βάλια Τσερβάκη

Μαθήματα Γαλλικών για Παιδιά Γ’ και Δ’ Δημοτικού

Η εκμάθηση ξένων γλωσσών σε μικρή ηλικία αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής γλωσσικής πολιτικής και μεταφράζεται με την εισαγωγή της διδασκαλίας της δεύτερης ξένης γλώσσας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Η εκμάθηση δεύτερης ξένης γλώσσας επιτυγχάνεται αποτελεσματικότερα σε νεαρή ηλικία καθώς όπως και κατά την εκμάθηση της μητρικής τους γλώσσας, τα παιδιά κάτω των 10 ετών χαίρονται να συμμετέχουν σε διάφορες γλωσσικές δραστηριότητες και είναι ιδιαίτερα δεκτικά σε καινούριες γλωσσικές εμπειρίες.

Ας μάθουμε τα Γαλλικά διασκεδάζοντας!

Δώστε, στα παιδιά σας την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο των Γαλλικών μέσα από συνεχή εναλλαγή δραστηριοτήτων μέσα στην τάξη…με παιχνίδια…μουσική…παραμύθια…χειροτεχνία… και πολλές άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Οι μικροί … μαθητευόμενοι Γάλλοι στο Κέντρο Γαλλικής Γλώσσας BONJOUR εξοικειώνονται και προοδευτικά αποκτούν άνεση στην ανάγνωση και τη γραφή, μέσα από όλες αυτές τις δραστηριότητες.

Μαθήματα Γαλλικών από 10 έως 17 ετών

Από την πέμπτη πλέον Δημοτικού ο μαθητής εντάσσεται στο κανονικό πρόγραμμα των μαθημάτων με εξειδικευμένα βιβλία ειδικά για αυτή την ηλικία. Από την ηλικία των 12 ετών εντάσσεται στις τάξεις των εφήβων.

Μαθαίνουμε τη Γαλλική γλώσσα και τον πολιτισμό και προετοιμαζόμαστε
για τα διεθνώς αναγνωρισμένα διπλώματα DELF-DALF και SORBONNE

Μαθήματα Γαλλικών για ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ – ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Οι επαγγελματικές απαιτήσεις, οι σπουδές ή η ανάγκη για μάθηση οδηγούν όλο και συχνότερα στην απόφαση να μάθει κάποιος Γαλλικά στην ενήλικη ζωή. Εμείς είμαστε εδώ για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Συμμετέχοντας στα τμήματα μας, ενηλίκων, μπορεί κανείς να αποκτήσει
διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα επιπέδου Β2
σε 2 χρόνια από την έναρξη της φοίτησής του

Γαλλικά για Τουριστικά και Ξενοδοχειακά Επαγγέλματα (ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ)

Σχεδόν 1.000.000 Γάλλοι τουρίστες επισκέπτονται την Ελλάδα κάθε χρόνο και τα Γαλλικά αποτελούν ένα πραγματικό πλεονέκτημα σε επαγγελματικό επίπεδο για τον κλάδο του τουρισμού.
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους καθηγητές για επιδοτούμενα προγράμματα (ΟΑΕΔ-ΛΑΕΚ) με σπουδές στον τουριστικό τομέα και εργασιακή πείρα στο χώρο.

Δωρεάν Επιμόρφωση Υπαλλήλων μέσω Επιδοτούμενων Προγραμμάτων ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ

Ο ΟΑΕΔ παρέχει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις τη δυνατότητα εκπαίδευσης του προσωπικού τους εκμεταλλευόμενες το 0,45% από τις εργοδοτικές εισφορές.
Το ποσοστό αυτό υπολογίζεται πάνω στο ετήσιο σύνολο της μισθοδοσίας, το οποίο κάθε επιχείρηση να δαπανήσει σε προγράμματα κατάρτισης του προσωπικού της.
Το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ονομάζεται «Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων (ΛΑΕΚ 0,45%) έτους 2012» και διακριτικό τίτλο «Πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,45% έτους 2012».
Επιχειρήσεις που δεν υλοποίησαν προγράμματα κατάρτισης ΛΑΕΚ το έτος 2011, μπορούν να μεταφέρουν και να χρησιμοποιήσουν το 90% του ποσού της εργοδοτικής εισφοράς (45%) του έτους 2011 στο έτος 2012.
Τα συγκεκριμένα τμήματα έχουν διάρκεια 22 εβδομάδων και τα μαθήματα πραγματοποιούνται 2 ή 3 φορές την εβδομάδα κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση και τους εργαζόμενους. Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επισκεφτείτε το www.oaed.gr

Ο τελικός στόχος των μαθημάτων στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γαλλικής Γλώσσας BONJOUR είναι η απόκτηση βασικού επιπέδου προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, τη δυνατότητα να επικοινωνεί, δηλαδή να είναι ικανός να κατανοεί και να εκφράζεται, τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.

   Κέντρο Γαλλικής Γλώσσας Bonjour Tservaki Valia

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Επιμενίδου Μαρουλή 21, Ρέθυμνο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ