Κέντρο Ξένων Γλωσσών – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
“ΚΟΠΑΚΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ”
στο Γάζι Ηρακλείου Κρήτης

Το πρώτο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΠΑΚΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ιδρύθηκε το 1962 από τον κύριο Νίκο Κόπακα. Το πάθος του για την Αγγλική γλώσσα σύντομα καθιέρωσε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ως ένα από τα πιο αξιόπιστα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εξάλλου οι εκατοντάδες απόφοιτοι πτυχιούχοι κάθε σχολικού έτους ήταν ζωντανή απόδειξη της υπεύθυνης δουλειάς του φροντιστηρίου.

Η ανάληψη της ιδιοκτησίας και διεύθυνσης των Κέντρων ΚΟΠΑΚΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣαπό την κ. Σύλια Κόπακα ήταν μια σταδιακή διαδικασία που ξεκίνησε το 1991 και ολοκληρώθηκε το 1996. Κάτοχος, όχι μόνο των πτυχίων Proficiency των Πανεπιστημίων Cambridge και Michigan από το 1988 και 1990 αντίστοιχα, αλλά και αριστούχος Κλασσικών σπουδών του Πανεπιστημίου Nottingham της Μεγάλης Βρετανίας από το 1995 (B.A in the FIRST CLASS). Η κ. Σύλια Κόπακα έφερε νέα πνοή στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών με την εισαγωγή σύγχρονων αντιλήψεων, παιδαγωγικών μεθόδων και τεχνολογιών που αφορούν την εκπαίδευση του σήμερα.

Σήμερα η βάση του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών ΚΟΠΑΚΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣείναι στο Γάζι στην οδό Καμαριώτη 34, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις. Το φροντιστήριο λειτουργεί σύμφωνα με όλες τις νόμιμες προδιαγραφές και με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και διαδραστικούς πίνακες.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΠΑΚΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ πιστοποιήθηκε για την εκπαιδευτική λειτουργία και το παρεχόμενο εκπαιδευτικό έργο από τον Αγγλικό φορέα πιστοποίησης IQMSCERT.

Στόχος του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών ΚΟΠΑΚΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ είναι να επιτυγχάνεται το κέντρισμα του ενδιαφέροντος των μαθητών στις ξένες γλώσσες. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι μαθητή με ιδιαιτερότητες τόσο στην έκφραση όσο και στον τρόπο μάθησης. Παράλληλα, με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται και μια πολύπλευρη ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων των μαθητών με αποτέλεσμα την ουσιαστική εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας και την οικειοποίησή τους με αυτήν.

  • Εκμάθηση Αγγλικών με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, Η/Υ, διαδραστικούς πίνακες για μια πολύπλευρη ανάπτυξη των γλωσσικών δεξιοτήτων των μαθητών.
  • Χρήση Tablet
  • Εκμάθηση Αγγλικών σε σύγχρονες πλατφόρμες για την εκμάθηση εξ αποστάσεως.
  • Ηλεκτρονικό μαθητολόγιο για άμεση επικοινωνία & ενημέρωση κηδεμόνων.

Διπλώματα

PALSO: Beginners-Elementary-Basic

Διπλώματα Αγγλικών με Αναγνώριση από το ΑΣΕΠ

α) Επίπεδο Β1 + (PLUS) αναγνωρίζεται ως μέτρια γνώση
β) Επίπεδο Β2 (Γνωστό στους παλιότερους ως «Λόουερ») καλή γνώση
γ) Advanced πολύ καλή γνώση
δ) Proficiency άριστη γνώση

Για οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2810 822776 και 6944 621363 ή να μας στείλετε email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected]

   Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Κόπακα»

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Καμαριώτη 34, Γάζι, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ