Ι.ΙΕΚ ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
στο Ηράκλειο Κρήτη

Μετά από 20 χρόνια λειτουργίας μας, με το ΚΔΒΜ BELLE HELLENE, το Νοέμβριο του 2022 ανοίξαμε τις πύλες μας και υποδεχτήκαμε το Ι.ΙΕΚ ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΔΟΥΡΗ.
To Ι.ΙΕΚ ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΔΟΥΡΗ, είναι Αδειοδοτημένο Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.ΙΕΚ), από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς (ΓΓΔΒΜΝΓ) του Υπουργείου Παιδείας, με Αριθμό Άδειας 139234/Κ6.
Όλη αυτή η μακρόχρονη εμπειρία, σε συνδυασμό με τις νέες τάσεις και τεχνικές οι οποίες αφορούν τα επαγγέλματα ομορφιάς, ενσωματώνονται συνεχώς στα προγράμματα σπουδών μας και μας δίνουν το πλεονέκτημα να μπορούμε να σας προσφέρουμε όλα τα εφόδια που χρειάζεστε, για μια επιτυχημένη επαγγελματική εξέλιξη.
Επιπλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στα προγράμματα σπουδών μας που αφορούν το ΙΕΚ, θα ενταχτούν και νέες ειδικότητες, με εξειδίκευση στα επαγγέλματα υγείας!!!

Το Ι.ΙΕΚ ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΕΛΕΝΗ ΒΟΥΔΟΥΡΗ, είναι Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας.
Με Κρατικό Δίπλωμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, Αναγνωρισμένο, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ν. 4186/2013, άρθρο 25, παρ.1ε) και αντιστοιχεί σε Επίπεδο Σπουδών 5, σύμφωνα με το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων και κατοχυρώνει τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων για κάθε ειδικότητα.
Είναι ισότιμο του Ελληνικού δημοσίου και παρέχει 150 μόρια στους πιθανούς διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ που θα λάβει μέρος ο εκάστοτε απόφοιτος. Η φοίτηση είναι εγκεκριμένη από το υπουργείο παιδείας σε 4 εξάμηνα μαθητείας και 1 εξάμηνο πρακτικής. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αναβολής της στράτευσης.
Όταν μιλάμε για ΙΕΚ, στην πραγματικότητα αναφερόμαστε σε σπουδές όχι μόνο γι’ αυτούς που δεν εισήχθησαν στα ΑΕΙ αλλά και σε αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και εξειδίκευση σε σύγχρονες ειδικότητες οι οποίες θα τους οδηγήσουν ευκολότερα σε θέσεις εργασίας.
Σπούδασε:

Τεχνικός κομμωτικής τέχνης

Σπουδάζοντας στο Ι.ΙΕΚ ΕΞΕΛΙΞΙΣ την ειδικότητα της Κομμωτικής αποκτάς τεχνογνωσία και δεξιότητες που θα αποτελέσουν τα εφόδια για να γίνεις ένας καταξιωμένος επαγγελματίας και περιζήτητος ώστε να μπορείς να εργαστείς σε κομμωτήρια, σε καταστήματα με υπηρεσίες μαλλιών, σε χώρους ομορφιάς και ευεξίας, σε πολυδύναμα κέντρα αισθητικής και αδυνατίσματος, σε στούντιο μακιγιάζ, σε καταστήματα καλλυντικών και αντιπροσωπείες καλλυντικών αλλά και ως ελεύθερος επαγγελματίας με την δική σου επιχείρηση διότι το δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης είναι αναγνωρισμένο σε Ελλάδα και εξωτερικό και κατοχυρώνει τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων για την ειδικότητα της κομμωτικής τέχνης, δίνοντας τη δυνατότητα για την άμεση απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Τεχνικός αισθητικός-Ποδολόγος, Καλλωπισμό Νυχιών Και Ονυχοπλαστική

Η ειδικότητα της ποδολογίας και της περιποίησης ακρών φροντίζει με ασφαλή και επιστημονικό τρόπο για την υγεία των κάτω άκρων αλλά και των άνω ακρών του ανθρωπίνου σώματος. Οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΕΞΕΛΙΞΙΣ με τις εξειδικευμένες σπουδές τους αποκτούν πλήθος δεξιοτήτων, ώστε να αξιολογούν τις παθήσεις των ποδιών και με τις γνώσεις τους να προσφέρουν τις κατάλληλες θεραπείες που θα ανακουφίσουν άμεσα και αποτελεσματικά το εκλεκτό πελατολόγιο τους. Οι Ποδολόγοι μπορούν παράλληλα με τη θεραπευτική περιποίηση να συνδυάσουν και την αισθητική και καλλιτεχνική εφαρμογή, δίνοντάς τους μεγάλο πλεονέκτημα επαγγελματικής αποκατάστασης στον χώρο της Αισθητικής.
Αποκτάς πλήθος γνώσεων που αφορούν την ονυχογρύπωση, αλλοιώσεις νυχιών, ιατρικό πεντικιούρ, αφαίρεση κάλων-σκληρύνσεων κλπ.
Μαθαίνεις το προφίλ του επαγγέλματος και τον τρόπο να εργάζεσαι ως Επαγγελματίας.

Τεχνικός αισθητικής τέχνης & μακιγιάζ

Σπουδάζοντας στο Ι.ΙΕΚ ΕΞΕΛΙΞΙΣ την ειδικότητα της αισθητικής αποκτάς τεχνογνωσία και δεξιότητες που θα αποτελέσουν τα εφόδια για να γίνεις ένας καταξιωμένος επαγγελματίας και περιζήτητος ώστε να μπορείς να εργαστείς σε καταστήματα με υπηρεσίες υγείας, ομορφιάς και ευεξίας, σε πολυδύναμα κέντρα αισθητικής και αδυνατίσματος, σε στούντιο μακιγιάζ, σε καταστήματα καλλυντικών ,σε βιομηχανίες και αντιπροσωπείες καλλυντικών και σε κέντρα Spa.
Επιλέξτε το Ι.ΙΕΚ ΕΞΕΛΙΞΙΣ για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της ομορφιάς με τα προγράμματα σπουδών Αισθητικής, Κομμωτικής και Ποδολογίας-Περιποίησης άκρων αλλά και της υγείας και κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810 300200.

   Belle Hellene-Ι.ΙΕΚ Εξέλιξις (ιεκ εξέλιξις Ελένη Βουδούρη)

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Έβανς 36 (2ος όροφος), Ηράκλειο, Κρήτης
Πλοηγηθείτε εδώ