Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΒΑΣΣΑΛΟΥ-ΤΣΑΚΑΛΑΚΗ» στο Ηράκλειο Κρήτης

Ξένες Γλώσσες – Πληροφορική – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΒΑΣΣΑΛΟΥ-ΤΣΑΚΑΛΑΚΗ είναι μια δυναμική παρουσία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης από το 1978, με Διεθνή Πιστοποίηση Ποιότητας ISO 9001:2000 από το Οργανισμό DQS.

Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΒΑΣΣΑΛΟΥ-ΤΣΑΚΑΛΑΚΗ είναι πλέον μέλος του Δικτύου Πιστοποιημένων Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS (Quality in Language Services – Ποιότητα στις Υπηρεσίες Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης) με αναγνώριση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Με στόχο τη βελτίωση της μαθησιακής και κοινωνικής εικόνας του παιδιού και δίνοντας έμφαση όχι μόνο στην επιτυχία αλλά και στο δρόμο που οδηγεί σε αυτήν, συμβάλλουμε στην άρτια προετοιμασία των μαθητών μας για ένα κόσμο χωρίς σύνορα.

Σε αναγνώριση των προσπαθειών μας για την ποιότητα στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, βραβευτήκαμε από την Ελληνοαμερικανική Ένωση και το British Council.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΒΑΣΣΑΛΟΥ-ΤΣΑΚΑΛΑΚΗ είναι πλέον ένα ψηφιακό σχολείο που εξακολουθεί να δημιουργεί νέα δεδομένα για την βιωματική μάθηση ξένων γλωσσών. Οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες εμπειρίες σαν να ζούσαν σε μία ξένη χώρα.

Βρες τον Τύπο σου και μάθε Ξένες Γλώσσες πιο εύκολα από ποτέ

Διδάσκουμε με τον τρόπο που εσύ μαθαίνεις

Το Ariston Test είναι ένα ψυχομετρικό τεστ διάγνωσης του μαθησιακού προφίλ του ατόμου. Διερευνά τους εναλλακτικούς τύπους ευφυΐας που διαθέτει ο κάθε μαθητής. Σύμφωνα με το ποιοι είναι περισσότερο αναπτυγμένοι, παρουσιάζει ενδεικνυόμενους τρόπους μελέτης, αλλά και εξατομικευμένης διδασκαλίας. Ο μαθητής, γνωρίζοντας τους ιδιαίτερους μαθησιακούς του τύπους και τον τρόπο που προσλαμβάνει και επεξεργάζεται τις γνωστικές πληροφορίες, «μαθαίνει πώς να μαθαίνει».

Πρότυπο Πρόγραμμα Διγλωσσίας QLS Bilingual Life

Το Δίγλωσσο Προνηπιακό Πρόγραμμα βοηθά τα παιδιά 3 ετών έως 7 ετών να γίνουν δίγλωσσα φυσικά μέσα από το παιχνίδι σε νεαρή ηλικία. Συνιστά την καθημερινή επαφή με τη γλώσσα στο σπίτι μέσω πλατφόρμας αλλά και σε εκπαιδευτικό χώρο από την ηλικία των 4. Εφαρμόζεται σε χώρες του εξωτερικού με μεγάλη απήχηση και στην Ελλάδα έρχεται πρώτη φορά να εφαρμοστεί στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών QLS.

Εκπαιδευτική Προσέγγιση QLS – JUMP

Το JUMP δεν είναι απλά μία μέθοδος διδασκαλίας, αλλά μία ολιστική εκπαιδευτική προσέγγιση που αλλάζει πλήρως τα δεδομένα στην αρχική επαφή των παιδιών με την αγγλική γλώσσα. Στηρίζεται στη συνθετική φωνημική μέθοδο που διδάσκεται στα βρετανικά δημοτικά σχολεία ως κύρια μέθοδος γραφής και ανάγνωσης και έχει δύο στόχους:

 • Να κάνει τους μικρούς μαθητές ικανούς αναγνώστες αγγλικών από μικρή ηλικία
 • Να πετύχει το παραπάνω σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημαΗ μέθοδος QLS – JUMP απευθύνεται σε παιδιά 6 έως 8 ετών, εστιάζεται στη συστηματική διδασκαλία των φωνημάτων της αγγλικής γλώσσας (Phonics) και φέρει τη σφραγίδα του Βρετανικού Εθνικού Προγράμματος Σπουδών (British National Curriculum) με στόχο την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική ανάπτυξη των δεξιοτήτων στην ανάγνωση και γραφή.

Αγγλικά για Ενήλικες – Φοιτητές

 • Προετοιμαστείτε & αποκτήστε με γραπτή εγγύηση επιτυχίας πιστοποιητικά γλωσσομάθειας Β2( Lower), C1 (Advanced), C2 (Proficiency), IELTS,TOEFL, TOIEC, Bulats.
 • Πιστοποιημένα Επαγγελματικά Αγγλικά για πάνω από 30 ειδικότητες
  – Σε 3-8 μήνες
  – Στο χώρο μας & μέσω e-class
  – Σωστά – Γρήγορα – Αποτελεσματικά

QLS Learning Profile

Σε συνεργασία με την Computer Academy – Ariston tests και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Εισαγωγή στην πιστοποίηση σπουδών με εκπαίδευση στην Πληροφορική

 • Πρόγραμμα Universal Kids για Παιδιά
 • Πιστοποιητικό Unicert Primary για Ενήλικες

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. επικ.: 2810 250963
email: [email protected]
ή επισκεφτείτε τη σελίδα μας http://www.vassalou.com

   Βασσάλου – Τσακαλάκη Ξένες Γλώσσες – Πληροφορική


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Άλμπερτ Σβάϊτσερ 18, Γιόφυρο, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ