Μαθήματα Πληροφορικής «ΒΑΣΣΑΛΟΥ-ΤΣΑΚΑΛΑΚΗ» στο Ηράκλειο Κρήτης

Πληροφορική από μικροί για να γίνετε ΕΙΔΙΚΟΙ

Πρόγραμμα Universal Kids για Παιδιά

Στη ΒΑΣΣΑΛΟΥ-ΤΣΑΚΑΛΑΚΗ η εκπαίδευση στην Πληροφορική, γίνεται παράλληλα με την συνολική εκπαιδευτική διαδικασία του σχολείου και με την ουσιαστική απόκτηση γνώσεων και εισαγωγή στην πιστοποίηση σπουδών.
Tο πρόγραμμα της Universal Certification Solutions – UNICERT είναι ειδικά σχεδιασμένο για την εισαγωγή των παιδιών ηλικίας 6-12 ετών στις βασικές αρχές της πληροφορικής και αποτελεί ένα ανεκτίμητο εργαλείο για τον εκπαιδευτικό και μια ήπια εισαγωγή στη διαδικασία εξετάσεων – πιστοποιήσεων που θα συνοδεύσει τα παιδιά σε όλο το μαθητικό τους βίο.
To πρόγραμμα Universal Kids αποτελείται από τρία σετ βιβλίων, διδασκαλίας και εξάσκησης, που καλύπτουν τρεις ετήσιες ή εξάμηνες (εντατικό) εκπαιδευτικές περιόδους. Χρησιμοποιούνται βιωματικά σενάρια, ώστε το παιδί να εκπαιδεύεται μέσα από την εξέλιξη ιστοριών που η μία διαδέχεται την άλλη και σε ένα περιβάλλον με οικεία σε αυτό γεγονότα από το σχολείο του.
Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, προκειμένου να τα εξοικειώσει, με ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς και σε εκπαιδευτικά κέντρα που επιθυμούν να εντάξουν στα προϊόντα τους, ένα εκπαιδευτικό σύστημα για παιδιά αυτής της ηλικίας.

Πιστοποιητικό Unicert Primary για Ενήλικες

Πιστοποιητικό Γνώσης Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ, αναγνωρισμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και αποδεκτό από το Α.Σ.Ε.Π. για πρόσληψη αλλά και κάθε μεταβολή στο Ελληνικό Δημόσιο και διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012.

Το Unicert Primary πιστοποιεί τις γνώσεις ενός μέσου χρήστη, ο οποίος μπορεί να χειρίζεται ικανοποιητικά τις βασικές εφαρμογές αυτοματισμού γραφείου, ώστε να είναι αποτελεσματικός τόσο στην εργασία όσο και την προσωπική του χρήση.

Η εξέταση πιστοποίησης καλύπτει τα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα:

  • Χειρισμός Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων
  • Επεξεργασία Κειμένου
  • Υπολογιστικά Φύλλα
  • Υπηρεσίες Διαδικτύου
  • Βάσεις Δεδομένων
  • Παρουσιάσεις

Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να αποδεικνύουν τις γνώσεις τους στη χρήση εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου, σε στελέχη εταιριών και επιχειρήσεων που οι διοικήσεις τους έθεσαν αντίστοιχα πρότυπα γνώσεων και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να έχει μια βασική γνώση χειρισμού Η/Υ και των πιο δημοφιλών εφαρμογών αυτοματισμού γραφείου.
Το σχήμα πιστοποίησης γνώσης πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ (Unicert Primary) είναι διαπιστευμένο από το Ε.ΣΥ.Δ. σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024:2012, γεγονός το οποίο αποδεικνύει ότι η διαδικασία πιστοποίησης γίνεται με αμεροληψία και με τεκμηριωμένη επάρκεια, ενώ παράλληλα καθιστά αναγνωρισμένο και αποδεκτό το πιστοποιητικό ως ισότιμο από τους Εθνικούς Φορείς Διαπίστευσης των χωρών-μελών της E.A. (European cooperation for Accreditation).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. επικ.: 2810 250963
email: [email protected]
ή επισκεφτείτε τη σελίδα μας http://www.vassalou.com

  Βασσάλου – Τσακαλάκη Ξένες Γλώσσες – Πληροφορική


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Άλμπερτ Σβάϊτσερ 18, Γιόφυρο, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ