
Συγγραφέας: Αλίξ Καμπρέρα Εκδόσεις: Μεταίχμιο
Η Λιλή απεχθάνεται να τρώει φρούτα, ο Λουκάς να πέφτει νωρίς για ύπνο κι η Λουκία να κάνει μπάνιο. Τα τρία παιδιά αποφασίζουν να απαλλαγούν από τα προβλήματά τους, ζητώντας τη βοήθεια μιας μάγισσας για να εξαφανίσουν τους γονείς τους. Τι γίνεται όμως όταν τα καταφέρνουν;
Η ιστορία αυτή βασίζεται στην Έκτη Αρχή της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Παιδιού, σύμφωνα με την οποία κάθε παιδί έχει ανάγκη από αγάπη και γονική φροντίδα για την πλήρη και αρμονική ανάπτυξη της προσωπικότητάς του.
Σε κάθε βιβλίο της σειράς παρουσιάζεται μια από τις αρχές της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Μέσα από μια απλή κι ενδιαφέρουσα ιστορία, ο αναγνώστης μπορεί να κατανοήσει το βαθύτερο νόημα της κάθε αρχής.


Γράψτε ένα σχόλιο