Αθλητικό Κέντρο – Ακαδημία Ποδοσφαίρου – Τένις – Padel «SPORT POINT»
στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Sport point είναι ένας αθλητικός χώρος που δημιουργήθηκε με στόχο την ουσιαστική αθλητική απασχόληση μικρών και μεγάλων, με έμφαση στην οικογένεια. Προσφέρει διασκέδαση, αθλητισμό, ασφάλεια και παράλληλα μέσω των ακαδημιών, τα νέα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και του τένις.
Ένας χώρος που σε προκαλεί να τον επισκεφτείς, με εξαιρετική θέα στα γήπεδα, τόσο του τένις, όσο και του ποδοσφαίρου, με τρεις μεγάλες τηλεοράσεις για να δείτε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και με άνετο χώρο στάθμευσης.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες στον κόσμο που μας επισκέπτεται.

Με γνώμονα την υψηλή αξία της σωματικής άσκησης στον ανθρώπινο οργανισμό και σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και το εξειδικευμένο προπονητικό προσωπικό του αθλητικού κέντρου Sport Point, προσφέρουμε καθημερινά δραστηριότητες άθλησης με κύρια αποστολή μας την υγεία, την ευεξία και την διασκέδαση των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά μας.

Με γνώμονα την καλλιέργεια του αθλήματος, τόσο σε αγωνιστικό όσο και ψυχαγωγικό επίπεδο, στοχεύουμε στην ανάπτυξη των τεχνικών και σωματικών δυνατοτήτων και την ψυχική ευεξία όλων των αθλουμένων μας.

  • 8 γήπεδα τένις τελευταίας γενιάς: 6 κανονικών διαστάσεων και 2 mini για ακαδημίες.
  • 4 γήπεδα PADEL (3 κλειστά και 1 ανοιχτό) που δεν υπάρχουν πουθενά στο Ηράκλειο, κάτι πρωτόγνωρο για την πόλη μας.
  • 2 γήπεδα ποδοσφαίρου (διαστάσεων 8×8 και 5×5) με τάπητα τελευταίας γενιάς.
  • Παιδική Χαρά
  • Άνετος χώρος στάθμευσης

Τένις

Στο Sport Point δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο κέντρο αντισφαίρισης, 8 γήπεδα υψηλών προδιαγραφών, με επίστρωση κατάλληλη για ξεκούραστο παιχνίδι, με εξειδικευμένους και καταξιωμένους προπονητές.

Τμήματα όλων των επιπέδων, ειδικά σχεδιασμένα για να μυήσουν τα παιδιά στη βασική τεχνική του τένις με παιγνιώδη μορφή και να τα βοηθήσουν να αναπτύξουν βασικές κινητικές δεξιότητες. Για νέα παιδιά που επιθυμούν να οδηγήσουν το παιχνίδι τους στο επόμενο επίπεδο, συνδυάζοντας τεχνική και τακτική προπόνηση, σωματική εξάσκηση και προετοιμασία αγώνων.

Ποδόσφαιρο

Η σχολή ποδοσφαίρου “PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOL” δραστηριοποιείται στην πόλη μας και είναι μέλος του πανελλήνιου δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Έχει σαν στόχο να εφοδιάσει τα παιδιά με τα σωματικά, ψυχικά και πνευματικά χαρακτηριστικά που θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθηση τους.

O αθλητικός χώρος SportPoint διαθέτει τις πλέον σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις.
Δημιουργήσαμε 2 γήπεδα ποδοσφαίρου (διαστάσεων 8×8 και 5×5) με τάπητα τελευταίας γενιάς και οκτώ άνετα αποδυτήρια.

Η Ακαδημίας μας έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει παιδιά από τεσσάρων χρόνων και άνω και την στελεχώνουν έμπειροι και άρτια καταρτισμένοι προπονητές. Για κάθε ηλικιακή ομάδα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα τμήματα ανάλογα με τον βαθμό δεξιότητας των μικρών αθλητών.

Απώτερος στόχος είναι να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα της ΠΟΗ η οποία συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Κάθε αγωνιστική σεζόν διεξάγονται δύο με τρεις φορές τουρνουά αξιολόγησης παικτών στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στην Αθήνα.

Επιπλέον οι προπονήσεις λαμβάνουν χώρα με την επίβλεψη ειδικευμένου γιατρού.

Στους αθλητές μας πέρα από τα τεχνικοτεχνικά στοιχεία παρέχουμε και σωματομετρικές και εργομετρικές εξετάσεις εντοπίζοντας τις διάφορες αδυναμίες που μπορεί να προκύψουν και με κάποιες εξτρά προπονήσεις, θα δουλέψουμε πάνω σε αυτές.

Ακόμα ένα πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα κάνουμε συναντήσεις με τους γονείς ενημερώνοντας τους για την εξέλιξη της πορείας των παιδιών τους και αφουγκραζόμαστε προτάσεις για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Padel

Δημιουργήσαμε 4 γήπεδα Padel (3 κλειστά και 1 ανοιχτό), με επίστρωση από χαλαζιακή άμμο, κατάλληλα για ξεκούραστο παιχνίδι.

Παιδικά Πάρτι

Στο χώρο μας θα βρείτε επίσης εστιατόριο-καφετέρια «Φυλλοσοφίες», στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας, καθώς και να οργανώσετε παιδικά Party.

Παιδότοπος

Πρόκειται για ένα υπαίθριο χώρο αναψυχής παιδιών με ξύλινες κατασκευές για παιδιά από 1-12 ετών. Ο εξοπλισμός είναι πιστοποιημένος ως προς την ασφάλεια και την καταλληλότητα του.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Καθημερινές (9:00 – 24:00), Σάββατο, Κυριακή (9:00 – 24:00).
Καστρινογιαννάκη 1 και Δερβενακίων, Φιλοθέη, Ηράκλειο, Κρήτη (Είσοδος επί της οδού Δερβενακίων)
email: [email protected]

   Sport Point

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Καστρινογιαννάκη 1 & Δερβενακίων, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ