Ακαδημία Ποδοσφαίρου – Τένις – Padel «SPORT POINT»
στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Sport point είναι ένας αθλητικός χώρος, που έχει ταράξει τα νερά του τοπικού αθλητισμού στο Ηράκλειο.
Προσφέρει διασκέδαση, αθλητισμό, ασφάλεια και παράλληλα μέσω των ακαδημιών, τα νέα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και του τένις.
Ένας χώρος που σε προκαλεί να τον επισκεφτείς καθώς με εξαιρετική θέα στα γήπεδα τόσο του τένις όσο και του ποδοσφαίρου, με τρεις μεγάλες τηλεοράσεις για να δείτε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα αλλά και με την καλύτερη ποιότητα καφέ και ρακί για τους μερακλήδες σε κάνει αμέσως θαμώνα.
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες στον κόσμο που μας επισκέπτεται.

  • 4 γήπεδα τένις, τα μοναδικά χωμάτινα γήπεδα στο Ηράκλειο, κάτι καινούργιο για την πόλη μας.
  • 3 γήπεδα PADEL, που δεν υπάρχουν πουθενά στο Ηράκλειο και μάλιστα το ένα είναι κλειστό κάτι πρωτόγνωρο για την πόλη μας.
  • 2 γήπεδα ποδοσφαίρου (διαστάσεων 64×44) με τάπητα τελευταίας γενιάς.

Τένις

Τμήματα όλων των επιπέδων, ειδικά σχεδιασμένα για να μυήσουν τα παιδιά στη βασική τεχνική του τένις με παιγνιώδη μορφή και να τα βοηθήσουν να αναπτύξουν βασικές κινητικές δεξιότητες. Για νέα παιδιά που επιθυμούν να οδηγήσουν το παιχνίδι τους στο επόμενο επίπεδο, συνδυάζοντας τεχνική και τακτική προπόνηση, σωματική εξάσκηση και προετοιμασία αγώνων.

Ποδόσφαιρο

Η σχολή ποδοσφαίρου “PANATHINAIKOS SOCCER SCHOOL” που δραστηριοποιείται στην πόλη μας είναι μέλος του πανελλήνιου δικτύου ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και έχει σαν στόχο να εφοδιάσει τα παιδιά με τα σωματικά, ψυχικά και πνευματικά χαρακτηριστικά που θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν την προσωπικότητα και την αυτοπεποίθηση τους.

Padel

Με γνώμονα την υψηλή αξία της σωματικής άσκησης στον ανθρώπινο οργανισμό και σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και το εξειδικευμένο προπονητικό προσωπικό του αθλητικoύ κέντρου Sport Point, προσφέρουμε καθημερινά δραστηριότητες άθλησης με κύρια αποστολή μας την υγεία, την ευεξία και την διασκέδαση των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά μας.
Δημιουργήσαμε 3 γήπεδα Padel, με επίστρωση από χαλαζιακή άμμο κατάλληλα για ξεκούραστο παιχνίδι.

Παιδικά Πάρτι

Οι σύγχρονοι ρυθμοί και το απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα μειώνουν τις ευκαιρίες που έχει η οικογένεια για να επικοινωνήσει, να διασκεδάσει, να εκφραστεί. Ένα πάρκο αναψυχής που τα παιδιά παίζουν, επικοινωνούν και ανακαλύπτουν από τα πρώτα χρόνια τους την μαγεία της άθλησης και της ομαδικότητας.

Παιδότοπος

Πρόκειται για ένα υπαίθριο χώρο αναψυχής παιδιών με ξύλινες κατασκευές για παιδιά από 1-12 ετών. Ο εξοπλισμός είναι πιστοποιημένος ως προς την ασφάλεια και την καταλληλότητα του.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Καστρινογιαννάκη 1 και Δερβενακίων, Φιλοθέη, Ηράκλειο, Κρήτη (Είσοδος επί της οδού Δερβενακίων)
email: [email protected]

   Sport Point

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Καστρινογιαννάκη 1 & Δερβενακίων, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ