ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «LIDO SOCCER»
στις Τρεις Βαγιές, Ηράκλειο Κρήτη

Η ακαδημία ποδοσφαίρου LIDO SOCCER βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά ποδοσφαιρικά κέντρα στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε πρωτοπορεί στο χώρο του παιδικού ποδοσφαίρου σε Παγκρήτιο επίπεδο. Στις εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται:

 • 1 γήπεδο κανονικών διαστάσεων (95m x 65m)
 • 2 γήπεδα 8 x 8 (62m x 42m)
 • 1 στεγασμένο γήπεδο (62m x 42m)
 • Καφέ – Εστιατόριο με αίθουσα εκδηλώσεων – παρουσιάσεων
 • Παιδότοπος
 • 18 αποδυτήρια
 • 2 Ξενώνες
 • Κατάστημα αθλητικών ειδών
 • Πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο
 • Αίθουσα ομαδικών προγραμμάτων γυμναστικής (pilates, zumba κ.λ.π.)
 • Γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ αναψυχής

Η σχολή ποδοσφαίρου του LIDO SOCCER θεωρείται μία από τις καλύτερες ιδιωτικές ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα, με ειδική αθλητική αναγνώριση από την ΓΓΑ και επιλεγμένο από το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ «σήμερα καλύτεροι αθλητές αύριο καλύτεροι άνθρωποι», στις 125 καλύτερες ακαδημίες της χώρας.
Με περισσότερα από 630 ενεργά μέλη, κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια σε Παγκρήτιο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των ΠΑΕ του νησιού.
Οι παίκτες της ακαδημίας προωθούνται αρχικά στη Δόξα Ηρακλείου, που αγωνίζεται στη Β’ ΕΠΣΗ και στη συνέχεια στον Α.Σ. Λίντο, στην Α2 ΕΠΣΗ.
Ο Α.Σ. Λίντο διοργανώνει εδώ και μια δεκαετία ένα διεθνές παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου, όπου παιδιά από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, μέσα από τις αναμετρήσεις τους κάνουν νέους φίλους, συσφίγγουν τους δεσμούς στις ομάδες τους και αποκτούν εμπειρίες που θα τους συντροφεύουν για μια ζωή.

Η ακαδημία LIDO SOCCER όμως ξεχωρίζει και για την ποικιλία των δραστηριοτήτων του. Αποτελεί τόπο διεξαγωγής πλήθους αγώνων παιδικού και ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όπως τα παιδικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ, του Δήμου Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) καθώς και το ετήσιο πρωτάθλημα Coca Cola Cup.
Κατά τη διάρκειά τους ο χώρος κυριολεκτικά πλημμυρίζει από παιδιά και γονείς.
Πέρα από την ενοικίαση των γηπέδων και τη διοργάνωση πρωταθλημάτων που απευθύνεται σε ιδιώτες και παρέες στη σχολή μας λειτουργεί ειδική αίθουσα για ομαδικά προγράμματα γυμναστικής, κατάστημα αθλητικών ειδών, καφέ, εστιατόριο και παιδότοπος.

Η ακαδημία LIDO SOCCER αποτελεί οικογενειακό προορισμό αναψυχής, πέρα από τις αθλητικές διοργανώσεις που φιλοξενεί.
Τα παιδιά απολαμβάνουν άπλετους χώρους για ποδόσφαιρο, μπάσκετ ή βόλεϊ, πινγκ-πονγκ, ποδήλατο, ευρύχωρους παιδότοπους και γενικά την ελευθερία να απολαύσουν το παιχνίδι τους όπως αυτά το επιθυμούν χωρίς χρονικούς ή χωρικούς περιορισμούς.
Οι γονείς εκτιμούν το LIDO SOCCER για την ποιότητα των υπηρεσιών, την ασφάλεια που παρέχει ο κλειστός περιφραγμένος χώρος στα παιδιά, την ομορφιά του περιβάλλοντος και τη δυνατότητα να συνδυάζει αρμονικά το παιχνίδι για τα παιδιά και την ηρεμία για τους γονείς και τους φίλους τους.
Σε συνδυασμό με τη βραβευμένη από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης κουζίνα του, δεν αποτελεί έκπληξη η μεγάλη απήχηση των παιδικών πάρτι που διοργανώνει με επιτυχία εδώ και μια δεκαετία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα σχολεία του Ηρακλείου, αλλά και πολλά ακόμη από όλη την Κρήτη, επισκέπτονται τους αθλητικούς χώρους του LIDO SOCCER για τους περιπάτους και τις ολοήμερες εκδρομές τους. Εκμεταλλεύονται τη φυσική ομορφιά, την ασφάλεια, την ποιότητα των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών, την ελευθερία που δίνουν οι μεγάλοι χώροι και την ευκολία πρόσβασης από την εθνική οδό, για να πραγματοποιήσουν την ιδανική εκδρομή για παιδιά και εκπαιδευτικούς. Δεν είναι τυχαίο ότι την περασμένη χρονιά, πάνω από 11.500 παιδιά επισκέφτηκαν το χώρο μας στα πλαίσιο σχολικών εκδρομών.

SUMMER CAMP «LIDO SOCCER»

Κάθε καλοκαίρι στον αθλητικό χώρο λειτουργεί πρόγραμμα ολοήμερης αθλητικής απασχόλησης για αγόρια και κορίτσια δημοτικού, με πλήθος δραστηριοτήτων επικεντρωμένων στη δημιουργικότητα και τον αθλητισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. επικ: 2810 373344
email: [email protected]

ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.lidosoccer.gr

   Λίντο Σόκκερ


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Παναγίας Μαλεβή 54, Τρεις Βαγιές, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ