Πιλάτες (Pilates)»KARMA WELLNESS STUDIO»
στο Ηράκλειο Κρήτης

To KARMA WELLNESS STUDIO δημιουργήθηκε με στόχο να φέρει την ολιστική ευεξία κοντά στο σύγχρονο άνθρωπο, να την κάνουμε κομμάτι της ζωής του.
Στοχεύουμε στην σωματική αλλά και ψυχική υγεία μέσω διαφόρων εναλλακτικών μορφών άσκησης αλλά και προγραμμάτων αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και προσωπικής εξέλιξης.

Το Pilates προσφέρει:
Τόνωση, ευελιξία, καλύτερη στάση του σώματος, πιο αποτελεσματική κίνηση, σύνδεση σώματος/νου – κάθε όφελος που σας προσφέρει η μέθοδος Pilates, μπορεί να επιτευχθεί μέσω της εξάσκησης στο mat. O εξοπλισμός Pilates προσθέτει ένα στοιχείο μέτριας αντίστασης, το οποίο είναι σημαντικό στη γενική φυσική σας κατάσταση.
Ωστόσο, ένα μάθημα Mat Pilates που ενσωματώνει την κλασική σειρά Pilates είναι μια εξαιρετικά καλή προπόνηση που θέτει τα θεμέλια για μια ζωή υγιεινών συνηθειών, για να μην πούμε, φυσικά, ότι το mat Pilates είναι το A και το Ω της εξάσκησης του πυρήνα.
Επίσης, ευεργετικές είναι και οι ιδιότητες του PILATES με μηχανήματα. Πιο συγκεκριμενα, το Reformer είναι ένα μηχάνημα που χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση της τεχνικής του Pilates σε μια ιδιαίτερη και έντονη προπόνηση. Τα ελατήρια, τα σχοινιά και το σωματικό βάρος χρησιμοποιούνται ως αντίσταση κατά την εκτέλεση των κινήσεων που στοχεύουν συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες. Οι προπονήσεις αποτελούνται από ελεγχόμενες και με ροή κινήσεις που ενεργοποιούν τους μυς σας μέσα από μια πλήρη σειρά ασκήσεων.

Οφέλη από τη χρήση του Pilates Reformer:
1. Αυξημένη μυϊκή αντοχή
2. Αυξημένη αντοχή του πυρήνα σας
3. Βελτιωμένη στάση σώματος
4. Αυξημένη ευλυγισία
5. Βελτιωμένη αναπνοή
6. Μειωμένο σωματικό βάρος

ΤΜΗΜΑΤΑ για Ενήλικες

Pilates Mat

Το Pilates Mat δουλεύει διάφορες μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα μέσα από ελεγχόμενη, ομαλή και συνεχόμενη κίνηση με συγκέντρωση στην ενδυνάμωση και σταθεροποίηση του κορμού.

Pilates Equipment

Τα όργανα του Pilates μεταμορφώνουν το σώμα προσφέροντας συγχρόνως ενδυνάμωση, σύσφιξη κι ευλυγισία, με την απόλυτα ασφάλεια σπονδυλική στήλη κι αυχένα.

Pilates prenatal

Η μέθοδος προσαρμόζεται στις ανάγκες της εγκύου.

Υπεύθυνη: Βουτυράκη Μαρία, απόφοιτος παιδαγωγικού τμήματος προσχολικής αγωγής, απόφοιτος personal training (base training), pilates mat & equipment instructor.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810 211501 ή στο email [email protected]

   KARMA wellness studio


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Ούλωφ Πάλμε 136, Χρυσοβαλάντου, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ