Γιόγκα (Yoga) «KARMA WELLNESS STUDIO»
στο Ηράκλειο Κρήτης

To KARMA WELLNESS STUDIO δημιουργήθηκε με στόχο να φέρει την ολιστική ευεξία κοντά στο σύγχρονο άνθρωπο, να την κάνουμε κομμάτι της ζωής του.
Στοχεύουμε στην σωματική αλλά και ψυχική υγεία μέσω διαφόρων εναλλακτικών μορφών άσκησης αλλά και προγραμμάτων αυτογνωσίας, αυτοβελτίωσης και προσωπικής εξέλιξης.

Στη yoga οι μαθητές μαθαίνουν να συντονίζουν την κίνηση με την αναπνοή και να «ρέουν» από τη μια στάση στην άλλη.
Το μάθημα ξεκινά πάντα με έναν χαιρετισμό στον ήλιο (πρόκειται για μια ακολουθία από πόζες) αλλά όλο το υπόλοιπο διαφέρει κάθε φορά. Λόγω της συνεχούς κίνησης από τη μια στάση στην άλλη, γίνεται καύση λίπους και ενεργοποίηση περισσότερων μυϊκών ομάδων.

Οφέλη yoga

1. Δυνατότερη καρδιά, καθώς οι καρδιακοί μύες δυναμώνουν, ώστε να μπορούν να διοχετεύσουν το αίμα παντού με την ελάχιστη καρδιακή συχνότητα να πέφτει καθώς η καρδιά εκτελεί τις λειτουργίες της με λιγότερους χτύπους.
2. Μεγαλύτερη καύση θερμίδων, καθώς με την εντατική και ενδυναμωτική αυτή λειτουργία της καρδιάς ταυτόχρονα αυξάνει και η καύση των θερμίδων.
3. Μεγαλύτερη σωματική αντοχή, καθώς με την αποτελεσματικότερη λειτουργία του καρδιαναπνευστικού τα σημάδια της κόπωσης -μέσα από μια σταθερή πρακτική- αμβλύνονται ή και εξαλείφονται.

ΤΜΗΜΑΤΑ για Ενήλικες

Vinyasa Yoga

Η Vinyasa yoga, που δημιουργήθηκε από το Hatha yoga, σημαίνει «συγχρονισμός κίνησης & αναπνοής». Μέσα από μια σειρά στάσεων (άσανας), κινήσεων και αναπνοών δημιουργεί ένα εύκαμπτο & υγιές σώμα, απελευθερώνει εντάσεις, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει και ηρεμεί το μυαλό.

Aerial Yoga

Η εναέρια γιόγκα προσφέρει μυϊκή ενδυνάμωση, ενώ συμβάλλει στη σωστή στάση του σώματος μέσω της βαρύτητας.

Yoga Prenatal

Οι ειδικά προσαρμοσμένες ασκήσεις yoga βοηθούν την έγκυο να ανακουφιστεί από τους πόνους στη μέση, το ιερό οστό και τα ισχία.

Υπεύθυνη: Βουτυράκη Μαρία

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810 211501 ή στο email [email protected]

   KARMA wellness studio


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Ούλωφ Πάλμε 136, Χρυσοβαλάντου, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ