Αισθητική Άκρων / Ονυχοπλαστική
«CRISTI ACADEMY» στο Ηράκλειο Κρήτης

Η Νο1 Σχολή στα Επαγγέλματα Ομορφιάς

Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση με την Πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας (ΕΟΠΠΕΠ)

Στόχος της CRISTI ACADEMY είναι η εξειδικευμένη εκπαίδευση, η σωστή μετάδοση γνώσεων και η απόκτηση εμπειρίας κυρίως μέσα από την πρακτική εξάσκηση, στοιχεία απαραίτητα για την έναρξη μίας επιτυχημένης επαγγελματικής καριέρας.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (3 έως 8 μήνες) και με χαμηλό κόστος διδάκτρων, δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές να εκπαιδευτούν σε ένα επάγγελμα ομορφιάς, ώστε να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας.
Με την απόκτηση ειδικών γνώσεων και την έμπρακτη εφαρμογή στους τομείς των επαγγελμάτων ομορφιάς, επιδιώκεται η ανάδειξη νέων επαγγελματιών, όπου μέσα από προσωπική και επιμελή δουλειά, θα καταφέρουν να δραστηριοποιηθούν επιτυχώς στην ειδικότητα της επιλογής τους.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών, οι σπουδαστές αναπτύσσουν τις δεξιότητες που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας, αφού συνδυάζουν τη θεωρητική μελέτη με την κυρίως πρακτική εξάσκηση.
Οι έμπειροι καθηγητές της σχολής παρακολουθούν τις εξελίξεις και τα προγράμματα μελετώνται και αναβαθμίζονται συνεχώς, προκειμένου να είναι πάντα συμβατά με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Για τη νέα εκπαιδευτική σεζόν ισχύει ειδική έκπτωση έως 35%

Αισθητική Άκρων / Ονυχοπλαστική

Ο ειδικός περιποίησης άκρων είναι ένας επαγγελματίας που ήρθε να συμπληρώσει τον τομέα της ομορφιάς. Με τις εξειδικευμένες γνώσεις του σε μανικιούρ – πεντικιούρ – ονυχοπλαστική, προσθέτει λάμψη στην εμφάνιση της γυναίκας του σήμερα. Εξασκεί το επάγγελμα κάνοντας χρήση όλων των μηχανημάτων και τεχνικών που απαιτούνται για την περιποίηση των άκρων.
Η τεχνική της ονυχοπλαστικής είναι ένα είδος τέχνης, ένας δημιουργικός τρόπος να περιποιηθούμε και να διακοσμήσουμε τα άκρα μας. Η τέχνη των άκρων έγινε ευρέως γνωστή στα σαλόνια ομορφιάς και θεωρείται μέρος του καλλωπισμού και δραστηριότητα της μόδας.
Στην αρχαιότητα η τέχνη των νυχιών προσδιόριζε την κοινωνική θέση και αποτελούσε στοιχείο της αριστοκρατικής τάξης. Από τον 19ο αιώνα έγινε μέρος της ομορφιάς και της μόδας.

  • Basic Program – Μαθήματα (Η φοίτηση για το basic τμήμα διαρκεί 3 μήνες)
  • Advanced Program – Μαθήματα (Η φοίτηση για το advanced τμήμα διαρκεί 6 μήνες)

Ο πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής Άκρων/Ονυχοπλαστικής της CRISTI ACADEMY-Nail Technician μπορεί να εργαστεί σε:

  • Ινστιτούτα αισθητικής & καλλωπισμού προσώπου και σώματος
  • Ξενοδοχεία – Spa – Γυμναστήρια – Κομμωτήρια
  • Επιχειρήσεις προϊόντων κοσμετολογίας – καλλυντικών
  • Αντιπροσωπείες καλλυντικών & προϊόντων ομορφιάς
  • Τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο
  • Περιοδικά υγείας, μόδας και ομορφιάς
  • Στο χώρο της διαφήμισης και του modeling
  • Ως ελεύθερος επαγγελματίας

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο της σχολής 2810 334503 ή στο email [email protected]

   Cristi Academy – Heraklion

   Cristi Academy – Heraklion


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Επιμενίδου 22, Κέντρο, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ