Επαγγελματικό Μακιγιάζ & Αισθητική / Spa / Massage
«CRISTI ACADEMY» στο Ηράκλειο Κρήτης

Η Νο1 Σχολή στα Επαγγέλματα Ομορφιάς

Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση με την Πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας (ΕΟΠΠΕΠ)

Στόχος της CRISTI ACADEMY είναι η εξειδικευμένη εκπαίδευση, η σωστή μετάδοση γνώσεων και η απόκτηση εμπειρίας κυρίως μέσα από την πρακτική εξάσκηση, στοιχεία απαραίτητα για την έναρξη μίας επιτυχημένης επαγγελματικής καριέρας.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (3 έως 8 μήνες) και με χαμηλό κόστος διδάκτρων, δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές να εκπαιδευτούν σε ένα επάγγελμα ομορφιάς, ώστε να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας.
Με την απόκτηση ειδικών γνώσεων και την έμπρακτη εφαρμογή στους τομείς των επαγγελμάτων ομορφιάς, επιδιώκεται η ανάδειξη νέων επαγγελματιών, όπου μέσα από προσωπική και επιμελή δουλειά, θα καταφέρουν να δραστηριοποιηθούν επιτυχώς στην ειδικότητα της επιλογής τους.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών, οι σπουδαστές αναπτύσσουν τις δεξιότητες που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας, αφού συνδυάζουν τη θεωρητική μελέτη με την κυρίως πρακτική εξάσκηση.
Οι έμπειροι καθηγητές της σχολής παρακολουθούν τις εξελίξεις και τα προγράμματα μελετώνται και αναβαθμίζονται συνεχώς, προκειμένου να είναι πάντα συμβατά με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Για τη νέα εκπαιδευτική σεζόν ισχύει ειδική έκπτωση έως 35%

Επαγγελματικό Μακιγιάζ

To μακιγιάζ είναι ένας συνδυασμός δημιουργικότητας και τέχνης που εφαρμόζεται πάνω στο ανθρώπινο πρόσωπο και σώμα. Η τέχνη του μακιγιάζ έχει πολλές εφαρμογές, εναλλαγές αλλά και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Μπορεί να είναι ένα απλό αισθητικό μακιγιάζ, μία μεταμόρφωση σε άλλη ιστορική περίοδο ή ακόμη και μια πλήρης αλλαγή προσώπου. Είναι συνδυασμός φαντασίας και δημιουργίας που μπορεί να αγγίξει τα όρια εικαστικής τέχνης.
Ο τεχνικός μακιγιάζ είναι μια ειδικότητα που εξελίσσεται συνεχώς, με απεριόριστες δυνατότητες στο χώρου του θεάτρου, του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, της διαφήμισης και της μόδας. Είναι ο υπεύθυνος για το αισθητικό αποτέλεσμα του καλλωπισμού και της διαμόρφωσης των χαρακτηριστικών ενός προσώπου και μπορεί να αναδείξει τα πιο όμορφα στοιχεία κάθε ανθρώπου.

  • Basic Program – Μαθήματα (Η φοίτηση για το basic τμήμα διαρκεί 3 μήνες)
  • Advanced Program – Μαθήματα (Η φοίτηση για το advanced τμήμα διαρκεί 6 μήνες)

Επιπλέον, πραγματοποιούνται ομαδικά projects όπου κάθε σπουδαστής επιμελείται το μακιγιάζ επιλεγμένου μοντέλου για την διεξαγωγή επαγγελματικής φωτογράφισης.

Αισθητική / Spa / Massage (Η φοίτηση διαρκεί 8 μήνες)

Η ομορφιά και η καλαισθησία είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν ισορροπημένες προσωπικότητες. Η ανάγκη για αισθητική περιποίηση στις μέρες μας γίνεται ολοένα και πιο απαραίτητη, όχι μόνο στο γυναικείο αλλά και στο ανδρικό κοινό, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει να αξιοποιεί τέτοιου είδους υπηρεσίες.
Αισθητική ονομάζεται η επιστήμη που ασχολείται με τον καλλωπισμό, την περιποίηση, τη φροντίδα και τη βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης. Αυτή την ανάγκη καλύπτει ο ειδικός εφαρμογών αισθητικής ο οποίος φροντίζει για την βελτίωση και διατήρηση της εμφάνισης και της φυσικής κατάστασης προσώπου και σώματος.
Η ικανότητα να προσφέρουμε ομορφιά προϋποθέτει υπευθυνότητα και σωστή εκπαίδευση, σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο με εξειδικευμένους καθηγητές. Αυτός είναι και ο στόχος της σχολής Cristi Academy. Η συνεχής παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου που θα οδηγήσει τους απόφοιτους σε ταχύτατη επαγγελματική εξέλιξη.
Το massage είναι ένα σύνολο χειρισμών που βασίζεται στις αρχές της ανατομίας και της φυσιολογίας. Αποτελεί το αρχαιότερο και πλέον χρησιμοποιούμενο μέσο για να προσφέρει φροντίδα, ανακούφιση από τον πόνο και την συναισθηματική εξισορρόπηση των ανθρώπων. Εξελίχθηκε με το πέρασμα των αιώνων και σήμερα χρησιμοποιείται σαν μέσο χαλάρωσης, ευεξίας, καταπολέμησης του άγχους και του στρες, αλλά και για θεραπευτικούς σκοπούς.

Ο πτυχιούχος Μακιγιέρ και του τμήματος Αισθητικής/Spa/Massage μπορεί να εργαστεί σε:

  • Ινστιτούτα αισθητικής & καλλωπισμού προσώπου και σώματος
  • Ξενοδοχεία – Spa – Γυμναστήρια – Κομμωτήρια
  • Επιχειρήσεις προϊόντων κοσμετολογίας – καλλυντικών
  • Αντιπροσωπείες καλλυντικών & προϊόντων ομορφιάς
  • Τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο
  • Περιοδικά υγείας, μόδας και ομορφιάς
  • Στο χώρο της διαφήμισης και του modeling
  • Ως ελεύθερος επαγγελματίας

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο της σχολής 2810 334503 ή στο email [email protected]

   Cristi Academy – Heraklion

   Cristi Academy – Heraklion

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Επιμενίδου 22, Κέντρο, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ