Σχολή Κομμωτικής & Barber
«CRISTI ACADEMY» στο Ηράκλειο Κρήτης

Η Νο1 Σχολή στα Επαγγέλματα Ομορφιάς

Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση με την Πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας (ΕΟΠΠΕΠ)

Στόχος της CRISTI ACADEMY είναι η εξειδικευμένη εκπαίδευση, η σωστή μετάδοση γνώσεων και η απόκτηση εμπειρίας κυρίως μέσα από την πρακτική εξάσκηση, στοιχεία απαραίτητα για την έναρξη μίας επιτυχημένης επαγγελματικής καριέρας.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (3 έως 8 μήνες) και με χαμηλό κόστος διδάκτρων, δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές να εκπαιδευτούν σε ένα επάγγελμα ομορφιάς, ώστε να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας.
Με την απόκτηση ειδικών γνώσεων και την έμπρακτη εφαρμογή στους τομείς των επαγγελμάτων ομορφιάς, επιδιώκεται η ανάδειξη νέων επαγγελματιών, όπου μέσα από προσωπική και επιμελή δουλειά, θα καταφέρουν να δραστηριοποιηθούν επιτυχώς στην ειδικότητα της επιλογής τους.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών, οι σπουδαστές αναπτύσσουν τις δεξιότητες που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας, αφού συνδυάζουν τη θεωρητική μελέτη με την κυρίως πρακτική εξάσκηση.
Οι έμπειροι καθηγητές της σχολής παρακολουθούν τις εξελίξεις και τα προγράμματα μελετώνται και αναβαθμίζονται συνεχώς, προκειμένου να είναι πάντα συμβατά με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Για τη νέα εκπαιδευτική σεζόν ισχύει ειδική έκπτωση έως 35%

Κομμωτική (Η φοίτηση διαρκεί 8 μήνες)

Ο επαγγελματίας κομμωτής ασχολείται με την περιποίηση, τη θεραπεία και τον καλλωπισμό της κόμης, με στόχο τη βελτίωση της εμφάνισής της, αλλά επιλέγει και την κατάλληλη για την περίπτωση αγωγή και προχωρεί στην εφαρμογή της.
Η Cristi Academy, με το πλήρες πρόγραμμα σπουδών που προσφέρει, τις γνώσεις και την εμπειρία των καταξιωμένων εκπαιδευτών, προετοιμάζει τους σπουδαστές της ώστε να έχουν μια λαμπρή καριέρα. Με τις γνώσεις που λαμβάνουν, όπως επίσης με την πρακτική άσκηση και την Προσομοίωση Επαγγελματικής Διαδικασίας φτάνουν σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο κατάρτισης.

Ο πτυχιούχος του τμήματος Κομμωτικής μπορεί να εργαστεί σε:

 • Κομμωτήρια & Κουρεία
 • Ινστιτούτα Αισθητικής
 • Αντιπροσωπείες προϊόντων κόμης
 • Τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο
 • Περιοδικά υγείας, μόδας και ομορφιάς
 • Στο χώρο της διαφήμισης και του modeling
 • Ως ελεύθερος επαγγελματίας

Barber (Η φοίτηση διαρκεί 4 μήνες)

Αναμφισβήτητα, στις μέρες μας, το ανδρικό φύλο φροντίζει το στυλ και την περιποίησή του, δίνοντας μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και στην επιλογή εκείνης της αισθητικής που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση του. Αυτός είναι και ο λόγος που το barber αποτελεί κορυφαία τάση της εποχής. Οι άντρες επιλέγουν τα κουρεία barber τόσο για την εξειδίκευση στις υπηρεσίες όσο και για την κοινωνική συναναστροφή.
Ο επαγγελματίας μπαρμπέρης ή αλλιώς κουρέας, ασχολείται με την περιποίηση, τη θεραπεία και τον καλλωπισμό της κόμης και της γενειάδας των ανδρών, με στόχο τη βελτίωση της εμφάνισης αναλόγως το πρόσωπο και το σχήμα της κεφαλής.
Στη σχολή μας, στοχεύουμε, κυρίως μέσα από την πρακτική άσκηση, να αποκτηθεί η γνώση και η εμπειρία, όπου σε συνδυασμό με την ικανότητα του σπουδαστή, να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον πελάτη.

Ο πτυχιούχος του τμήματος Barbering μπορεί να εργαστεί σε:

 • Κομμωτήρια & Κουρεία
 • Αντιπροσωπείες προϊόντων κόμης
 • Τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο
 • Περιοδικά υγείας, μόδας και ομορφιάς
 • Στο χώρο της διαφήμισης και του modeling
 • Ως ελεύθερος επαγγελματίας

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο της σχολής 2810 334503 ή στο email [email protected]

   Cristi Academy – Heraklion

   Cristi Academy – Heraklion


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Επιμενίδου 22, Κέντρο, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ