Κέντρο Ψυχολογίας – Λογοθεραπείας
«ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΧΑΡΩΝΙΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ»
στο Ηράκλειο Κρήτης

Η ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ είναι Ψυχολόγος και Συστημική- Οικογενειακή Σύμβουλος. Απόφοιτη από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης έχοντας ένα σημαντικό αριθμό εξειδικεύσεων και εκπαιδεύσεων, όπως στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία, στις Διαταραχές Άγχους στα Παιδιά και στους Εφήβους, στην Ψυχοθεραπεία και Ανάπτυξη σε Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος, στην Παιδική παχυσαρκία, στο συντονισμό ομάδας εφήβων και γονέων, στις Θεραπείες μέσω Τέχνης, στην Διάγνωση και Παρέμβαση σε Μαθησιακές Δυσκολίες κ.α.
Έχει εμπειρία σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς σε Αθήνα και Κρήτη, όπως ιδιωτικά και δημόσια κέντρα παιδιών, σχολεία, κέντρα απεξάρτησης ουσιών και στην πρόληψη. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον χώρο της ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής Παιδιών, Εφήβων και Γονέων στο ιδιωτικό της γραφείο στην οδό Αλμυρού 8, στο κέντρο του Ηρακλείου, συνεργάζεται με σύλλογο γονέων και φίλων ΑΜΕΑ, καθώς επίσης, με ειδικούς θεραπευτές.

Η ΧΑΡΩΝΙΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ έχει πτυχίο Λογοθεραπείας από το Τμήμα Λογοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Πατρών και κατέχει Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος Λογοθεραπευτή. Έχει παρακολουθήσει και ολοκληρώσει σεμινάρια και συνέδρια γύρω από την ειδική αγωγή, μεταξύ των οποίων Βασική Κατάρτιση PECS, Επίπεδο 1, 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτισμού, Παιδικός τραυλισμός: αξιολόγηση και θεραπευτική αντιμετώπιση, Διαταραχές φωνής: Αξιολόγηση και Αντιμετώπιση – Έμφαση σε Ενήλικες, Συμβουλευτική γονέων: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων, 19ο Πανελλήνιο Ιατρικό Σεμινάριο Ωτολογίας – Ακοολογίας – Νευροωτολογίας, Κινησιοπαιδαγωγική Μέθοδο Sherborne κ.α. Έχει εργαστεί σε κέντρα Αποκατάστασης (Θεραπευτήρια) και Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα στην Πάτρα και στον Άγιο Νικόλαο. Πλέον δραστηριοποιείται και στην περιοχή του Ηρακλείου όπου παρέχει υπηρεσίες ιδιωτικά.

Υπηρεσίες που προσφέρουμε:

  • Ψυχοεκπαίδευση
  • Συμβουλευτική
  • Ομάδες Συνομηλίκων
  • Αθηνά Τεστ
  • Μαθησιακές Δυσκολίες
  • Διαταραχές Λόγου & Ομιλίας
  • Τραυλισμός
  • Διαταραχές Φωνής

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 6979 224059, 6940027741 ή να μας στείλετε email [email protected].

   Δαμιανάκη Δέσποινα -Ψυχολόγος Χαρωνίτη Καλλιόπη-Λογοθεραπεύτρια

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Αλμυρού 8, Κέντρο, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ