Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Ο ΚΡΗΣ-ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ”
στο Ηράκλειο Κρήτης

Όταν οι οικονομικές και επαγγελματικές συνθήκες γίνονται απαιτητικές

τότε θέλεις ο κόπος σου και τα χρήματα σου να «πιάσουν» τόπο

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ο ΚΡΗΣ-ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ πάνω από 60 χρόνια τώρα προσφέρει στους μαθητές ασφάλεια για την υψηλή κατάρτιση και τελική γνώση που θα αποκτήσουν μαζί μας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας Ο ΚΡΗΣ-ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ καλλιεργεί μαζί με τους μαθητές την δεξιότητα της επικοινωνίας μαθαίνοντας μία παγκόσμια γλώσσα. Βοηθάμε να βελτιώσουν συνολικά την κριτική τους σκέψη και την έκφρασή τους (γραπτά και προφορικά) μέσα από την κοινωνική επαφή και την συνεργατικότητα ως εφόδια απαραίτητα για το μέλλον.

 • Διδασκαλία της ξένης γλώσσας με Σύγχρονα Οπτικοακουστικά Μέσα στο κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας
 • Έμφαση στις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή στοχεύοντας στην άριστη κατάρτισή του
 • Έμφαση στην παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου από τις πρώτες τάξεις
 • Συνεχή και ουσιαστική ενημέρωση γονέων με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα
 • Εκδηλώσεις – Παρουσιάσεις της δουλειάς των παιδιών
 • Ολιγομελή τμήματα
 • Διδασκαλία από έμπειρους καθηγητές Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης
 • Εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις Edexcel, Cambridge, Michigan, IELTS, MSU, TOEIC.

Οι Τάξεις μας

 • Pre – Junior
  Ειδικά σχεδιασμένα τμήματα Αγγλικών Pre-junior για μαθητές Β’ Δημοτικού, με σκοπό την εξοικείωση των παιδιών με τη γλώσσα και τη δημιουργική ανακάλυψή της μέσω διαφόρων πολυαισθητηριακών βιωματικών δραστηριοτήτων και παιχνιδιού.
 • Junior A’ Class
  Απευθύνεται σε παιδιά Γ’ Δημοτικού και είναι πολύ σημαντική διότι θέτει τα θεμέλια στην ξενόγλωσση εκπαίδευση του παιδιού.
 • Junior Β’ Class
  Απευθύνεται σε παιδιά Δ’ Δημοτικού. Επαναλαμβάνεται και εδραιώνεται η παλιά γνώση και διευρύνεται με νεότερα, σε επίπεδο λεξιλογίου, γραμματικής αλλά και προφορικής έκφρασης.
 • A’ Class
  Οι μαθητές μας συνεχίζουν στην τάξη αυτή εμβαθύνοντας στην Αγγλική γλώσσα με τρόπο ευχάριστο και με σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα και αντιλαμβανόμενοι τον τρόπο λειτουργίας της.
 • B’ Class
  Oι μαθητές εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους στο λεξιλόγιο (Εκπαίδευση, Τεχνολογία, Υγεία, Περιβάλλον) καθώς επίσης και τη γραμματική.
 • C’ Class
  Στην C class οι μαθητές βιώνουν μια τάξη γέφυρα από τα χαμηλότερα επίπεδα προς τα επίπεδα εξετάσεων του Pre Lower.

Certificates – Πτυχία

Εναρμονισμένοι με το Ευρωπαϊκό πλαίσιο (Common European Framework):

 • Α1
 • Α2
 • Β1
 • Β2 (FCE)
 • C1 (CAE)
 • C2 (CPE)

Συμμετέχουμε στην πιστοποίηση του πανεπιστημίου CAMBRIDGE γιατί σε πάνω από 25.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα, εργοδότες και κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, γίνονται δεκτοί οι τίτλοι του.

Εναλλακτικά αν το επιθυμούν οι υποψήφιοι, πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο MICHIGAN,NOCN.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Προφορικών

Ως μέρος του προγράμματος μας, για τα επίπεδα Β1, Β2 και C2, προσφέρουμε ιδιαίτερα μαθήματα προφορικών ανά ένα ή δύο άτομα.
Στόχος του μαθήματος αυτού είναι καταρχήν να φέρει τον μαθητή σ’ επαφή με τις προφορικές εξετάσεις για τα πτυχία στα επίπεδα αυτά, καθώς επίσης και να προσφέρει ατομική διδασκαλία και εξάσκηση στην πιο σημαντική δεξιότητα μιας γλώσσας, την ομιλία.

Μελέτησε μαζί μας

Το πρόγραμμα “Μελέτησε μαζί μας” είναι κατάλληλο για όσους γονείς ή μαθητές επιθυμούν να είναι σίγουροι ότι η μελέτη γίνεται σωστά χωρίς να χάνεται χρόνος και οι απορίες που προκύπτουν στη μελέτη να λύνονται άμεσα απ’ τον εκπαιδευτικό.
Λύνοντας τις απορίες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της μελέτης και καθοδηγώντας τον μαθητή σύμφωνα με τη μεθοδολογία που έχουμε ορίσει, ο εκπαιδευόμενος κάνει τη μελέτη του αποδοτική χωρίς να διασπάται και γίνεται σταδιακά ανεξάρτητος.

Τραγουδάμε στην Τάξη

Μελετώντας πλήθος ερευνών που έχουν διεξαχθεί οι οποίες σχετίζουν άμεσα τη μουσική με την αποτελεσματικότερη εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, έχουμε εντάξει ενεργά και συστηματικά τη μουσική στο εκπαιδευτικό μας πλάνο με στόχο την απόκτηση ουσιαστικότερης σχέσης και βαθύτερης κατανόησης της αγγλικής γλώσσας.

Τα παιδιά όλων των επιπέδων χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το τραγούδι και τη ρυθμική απόδοση του συνεχώς αναπτυσσόμενου λεξιλογίου τους, θα έρχονται σε επαφή, σε εβδομαδιαία βάση, με ρεπερτόριο ειδικά μελετημένο ανά περίπτωση, με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη εξοικείωση με τη γλώσσα τόσο σε επίπεδο προφοράς και επικοινωνίας, όσο και σε επίπεδο κατανόησης.
Η Μαρία Σικιαρίδη – Ζαχαριάδου, καταρτισμένη μουσικολόγος – μουσικοπαιδαγωγός, διδάσκει τα παιδιά όλων των επιπέδων με αγάπη και πάθος. Στόχος της είναι να κάνει τη μάθηση της αγγλικής γλώσσας μια χαρούμενη και μουσική εμπειρία, προσφέροντας τους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο των λέξεων μέσα από τον ρυθμό και τον ήχο.
Με αυτή την προσέγγιση, τα παιδιά μαθαίνουν με χαρά και χαμόγελα!!!

Ενισχυτικό Πρόγραμμα Λογοτεχνίας

Στο πρόγραμμα μαθημάτων μας το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ο ΚΡΗΣ-ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ προσφέρει σειρές μαθημάτων Αγγλικής γλώσσας και λογοτεχνίας σχεδιασμένες ειδικά για μαθητές σε επίπεδο B2 και C2 αντίστοιχα.
Στόχος του μαθήματος αυτού είναι να φέρει τον μαθητή σε επαφή με κείμενα ανώτερου επιπέδου με ιδιαιτερότητες της Αγγλικής γλώσσας όπως το χιούμορ, ο σαρκασμός, η ειρωνεία καθώς επίσης και με την ιδιωματική αλλά και μεταφορική χρήση της γλώσσας.
Στο πρόγραμμα αυτό μπορεί να δηλώσει συμμετοχή οποιοσδήποτε κάτοχος πτυχίου σε επίπεδο Lower και Proficiency, ανεξάρτητα από το εάν παρακολουθεί κάποιο άλλο πρόγραμμα στο σχολείο μας συγχρόνως.

Δείτε ΕΔΩ τις Ομαδικές δραστηριότητές μας

Για περισσότερες πληροφορίες:
Μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο χώρο μας: Ευρώπης & Επιμενίδου 1 (πλατεία Θειακάκη), στο κέντρο του Ηρακλείου
ή να μας τηλεφωνήσετε στο 2810 282220
ή να μας στείλετε email: [email protected]

   Ο Κρής

   krhs_english_school

Διευθυντής Σπουδών:
Μαστοράκης Κυριάκος, Πτυχιούχος UNIVERSITY OF WALES – B.A. English Language and Italian, University of Frederick – Med Adult Education

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Ευρώπης & Επιμενίδου 1 (Πλατεία Θειακάκη), Κέντρο, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ