ΚΕΝΤΡΟ TOMATIS® ΛΙΑΝΕΡΗ

Το κέντρο μας λειτουργεί στο Ηράκλειο από το 2011, είναι το πρώτο πιστοποιημένο Κέντρο ΤΟΜΑΤΙΣ® στην Κρήτη και δεν έχει ουδεμία σχέση με οποιοδήποτε άλλο κέντρο. Λειτουργεί με Συμβούλους ΤΟΜΑΤΙΣ (L4), που είναι παράλληλα ειδικοί στην εκπαίδευση και την ψυχολογική αποκατάσταση.

Το ΚΕΝΤΡΟ TOMATIS® ΛΙΑΝΕΡΗ είναι εξοπλισμένο με όλα τα μηχανήματα της μεθόδου ΤΟΜΑΤΙΣ® και μπορεί να χρησιμοποιεί όλες τις παραμέτρους για την αποκατάσταση της ακρόασης. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τελείως εξειδικευμένα ατομικά προγράμματα για ειδικές περιπτώσεις π.χ προβλήματα αισθητηριακής ολοκλήρωσης, τραυλισμού, διαταραχών ψυχισμού, ήπιων μορφών αυτισμού κλπ.

Το πρόγραμμα ηχητικού τοκετού είναι ένα από τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε, με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, για την αντιμετώπιση σοβαρών διαταραχών.

Τα ηχοθεραπευτικά προγράμματα ΤΟΜΑΤΙΣ® απευθύνονται σε άτομα όλων των ηλικιών παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Το ΤΕΣΤ ΨΥΧΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ (το κατ’ εξοχήν εργαλείο της μεθόδου ΤΟΜΑΤΙΣ®) βοηθά στον εντοπισμό προβλημάτων ακρόασης τα οποία συχνά ευθύνονται για:

  • διαταραχές στη συγκέντρωση προσοχής, μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία
  • διαταραχές ψυχισμού και συμπεριφοράς (άγχος, στρες, κατάθλιψη)
  • προβλήματα μνήμης και συγκέντρωσης, οργάνωσης και παραγωγικότητας
  • προβλήματα στη λειτουργία και στη λεκτική έκφραση
  • προβλήματα στην αυτοεκτίμηση και στη συναισθηματική ολοκλήρωση
  • προβλήματα στη στάση του σώματος, στην ισορροπία του σώματος
  • και στο συντονισμό κινήσεων
  • προβλήματα στη φωνή και στο τραγούδι, γενικά στη μουσικότητα

Μπορείτε να επισκεφθείτε το ΚΕΝΤΡΟ TOMATIS® ΛΙΑΝΕΡΗ στην οδό Κωσταντινίδη 16 & Σολωμού γωνία στο Ηράκλειο ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2810360464 & 6979446049.

Ενημερωθείτε για τη μέθοδο ΤΟΜΑΤΙΣ® στην ιστοσελίδα www.tomatis.com.

H μέθοδος ΤΟΜΑΤΙΣ® δεν υποκαθιστά κανένα Παιδαγωγικό ή Θεραπευτικό Σύστημα, αντίθετα έχει θετική αλληλεπίδραση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με αυτά για πιο γρήγορη και αποτελεσματική αποκατάσταση προβλημάτων.

   TOMATIS Κέντρο Κρήτης

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Κωσταντινίδη 16 & Σολωμού γωνία, Τρία Πεύκα, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ