Σχολή Χορού DIFFERENT REALITY DANCE CENTER

στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής

Η Σχολή Χορού DIFFERENT REALITY DANCE CENTER είναι ένας χώρος μάθησης και έκφρασης που επιθυμεί, προτείνει και στοχεύει στην δημιουργία μιας διαφορετικής πραγματικότητας μέσω της τέχνης του χορού.
Από το κέντρο της καρδιάς και με εργαλεία την βαθιά γνώση, την εμπειρία, την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό, στο Κέντρο Χορού DIFFERENT REALITY DANCE CENTER μπορεί ο καθένας να χορέψει, να γυμναστεί, να δυναμώσει, να συνδέσει σώμα, πνεύμα, ψυχή, να ανακαλύψει και να ξεδιπλώσει την μοναδικότητά του μέσα από μια πληθώρα μαθημάτων για κάθε στυλ, επίπεδο, ηλικία, φύλο, ανάγκη, επιθυμία.

Κεντρικός άξονας της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι η συνειδητή κίνηση και η αγάπη για την μεταμορφωτική τέχνη του χορού, για τον εαυτό και κατ’επέκταση τους γύρω.
Στη Σχολή Χορού DIFFERENT REALITY DANCE CENTER τα μαθήματα συνδυάζουν τεχνική και εκφραστικότητα, πειθαρχία και απελευθέρωση σε κλίμα που ενθαρρύνει την προσωπική εξέλιξη του καθενός παράλληλα με την αρμονική συνύπαρξη στην ομάδα.

Λειτουργούν τμήματα (αρχαρίων και προχωρημένων) για ενήλικες, εφήβους και ενήλικες (60 ετών και άνω)

  • Κλασικός χορός
  • Σύγχρονος χορός
  • Αυτοσχεδιασμός
  • Ενσυνείδητη κίνηση
  • Ενδυνάμωση
  • Κινησιολογία κ.α

Τμήματα δημιουργικού χορού για παιδιά (4-6 ετών) και (7-12 ετών)

Προετοιμασία για Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές

Το πρόγραμμα μαθημάτων μπορούν να παρακολουθήσουν επίσης και όσοι υποψήφιοι σπουδαστές χορού επιθυμούν να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για Ανώτερες Επαγγελματικές σχολές χορού αλλά και ήδη επαγγελματίες που θέλουν να χορέψουν και να συντηρήσουν /εξελίξουν την τεχνική τους.

Kαλλιτεχνική Διεύθυνση: Άννα Αντωνιάδου

   Different Reality Dance Center


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Παπαναστασίου 1, Νέα Φιλαδέλφεια, Αττική
Πλοηγηθείτε εδώ