Παιδικός Σταθμός «ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ» στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο Παιδικός Σταθμός του Εκπαιδευτηρίου «ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ» είναι ένα σπίτι δημιουργικής απασχόλησης σε φυσικό περιβάλλον, με μουσική, χορό, θεατρικό παιχνίδι, υγιεινή διατροφή. Ο σταθμός μας έχει ως βασικό μέλημα τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών, την καθημερινή φροντίδα, να περνούν ευχάριστα και δημιουργικά. Η γνώση συμβαδίζει με το ήθος και την καλλιέργεια της αντίληψης των παιδιών.

Προσπαθούμε να επιτύχουμε τους παιδαγωγικούς μας στόχους φέρνοντας τα παιδιά κοντά στην παράδοση, στα ήθη και στα έθιμα του τόπου μας, κοντά στη φύση. Χρησιμοποιούμε στις δραστηριότητες και στις κατασκευές μας φυσικά υλικά και ερχόμαστε σε άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον του σταθμού μας.

Με πολλή αγάπη γίνεται προσπάθεια να μπει ομαλά το παιδί στην ομάδα. Να μπορέσει μόνο του, με αυτενέργεια, να δουλέψει, να παίξει, να συνεργαστεί, να γίνει μέλος μιας μικρής κοινωνίας.

Όλα αυτά με τη βοήθεια έμπειρων παιδαγωγών σε συνεργασία με το Νηπιαγωγείο μας. Έτσι η μετάβαση από τον Παιδικό Σταθμό στο Νηπιαγωγείο γίνεται ομαλά, μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών.

Ο Παιδικός Σταθμός είναι ανοικτός από τις 7.20 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι.

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Κυριακού 4, Άγιος Ιωάννης Κνωσού, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ