Παιδικός Σταθμός – Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ»
στο Ηράκλειο Κρήτης

Ο Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο «ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» ιδρύθηκε το 1983 και στεγάστηκε σε μια μικρή μονοκατοικία στον Πόρο Ηρακλείου Κρήτης από τη Βάλια Σκούφου. Το 1988 μεταστεγάζεται σ’ ένα νεοκλασικό κτήριο στην Πατριάρχου Γρηγορίου. Οι συνεχόμενες αναζητήσεις και απαιτήσεις μας οδήγησαν στο σημερινό χώρο. Μια έκταση 4000 τ.μ. με κτίσμα 1000 τ.μ. στις παρυφές του Ηρακλείου.

Στόχος και όραμα που πραγματοποιήθηκε από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, ήταν η δημιουργία ενός Κέντρου Προσχολικής Ηλικίας το οποίο να λειτουργεί σε μια ευρύτερη κοινότητα (παιδί, οικογένεια, σχολείο). Να είναι ανοιχτό στα προγράμματα, να είναι ελκυστικό στα παιδιά, στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς. Να δημιουργεί θαλπωρή, οικειότητα, να έχει ευχάριστο και χαρούμενο περιβάλλον όπως αυτό του σπιτιού και τις οικογενειακής ζωής, το οποίο είναι το ποιο κατάλληλο για την ανάπτυξη του μικρού παιδιού.

Στην πολυετή διαδρομή μας όλοι οι συνεργάτες που έχουν επιλεχθεί, Πανεπιστημιακοί, σύμβουλοι ψυχικής υγείας, συνεργάτες ειδικοτήτων, εκπαιδευτικοί συνετέλεσαν στο να λειτουργεί ένα σχολείο όπου το παιδί και οι ανάγκες του να βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος.

Τμήματα

  • Τρία τμήματα Προπρονηπίου: 2,5 έως 4 ετών
  • Δύο τμήματα Προνηπίου: 4 έως 5 ετών
  • Δύο τμήματα Νηπιαγωγείου για παιδιά 5 έως 6 ετών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας
τηλ. επικ.: 2810 256652
email: [email protected]

   To Mikro Ergastiri


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Ηρακλή 90, Μασταμπάς, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ