Κέντρα Ξένων Γλωσσών
στο Ηράκλειο Κρήτης
ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγγλικά – Γερμανικά – Γαλλικά – Ρωσικά – Ισπανικά – Κινέζικα

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ παρέχουν γενικές – επαγγελματικές δεξιότητες στην επιλεγμένη γλώσσα για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των μαθητών, καθώς και μια εισαγωγή στην εθνική κουλτούρα.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ καθιστούν την εκμάθηση των ξένων γλωσσών εύκολη και διασκεδαστική, χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους, όπως: οπτικοακουστικά μέσα – Διαδραστικούς πίνακες – Υπολογιστές και Βιωματική διδασκαλία, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα από την πρώτη στιγμή.

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ είναι ο χώρος της ολοκληρωμένης μαθησιακής διδασκαλίας, αφού είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι το κατάλληλο περιβάλλον της τάξης δίνει πολλά ερεθίσματα διευκολύνοντας τη μάθηση.

Γνωρίζετε ότι το πλούσιο περιβάλλον, το περιβάλλον της τάξης δηλαδή, δίνει πολλά ερεθίσματα και διευκολύνει τη μάθηση;
Η τάξη τρέφει την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη του παιδιού, το καλεί να μάθει να συνυπάρχει με διαφορετικά άτομα, να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της ομάδας και να επικοινωνεί στη γλώσσα-στόχο.
Μέσα στην τάξη ο μαθητής μπαίνει σε κλίμα συνεργασίας, ανταλλαγής, άμιλλας και εκτός από τις βασικές μαθησιακές δεξιότητες καλλιεργεί κοινωνικές δεξιότητες, την εναλλαγή ρόλων αλλά βελτιώνει και το δείκτη αυτοαποτελεσματικότητας του (κοινωνικογνωστική μάθηση Bandura Aibert/Mischel Walter) καθώς και την αυτοεκτίμηση του.
Ο μαθητής μαθαίνει και λειτουργεί με πνεύμα ισότητας και αλληλεπιδρά όχι μόνο με το διδάσκοντα αλλά με όλα τα μέλη της ομάδας.

 Τμήματα

Στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ οι καθηγητές χρησιμοποιούν την τελευταία διδακτική μεθοδολογία καθώς και δοκιμασμένες τεχνικές για τη βελτίωση των δεξιοτήτων των μαθητών και την εμπιστοσύνη στη χρήση μιας ξένης γλώσσας.

  • Αγγλικά
  • Γερμανικά
  • Γαλλικά
  • Ρωσικά
  • Ισπανικά
  • Κινέζικα

και εκτός από την ορθή εκμάθηση της γλώσσας εισάγουμε τον μαθητή στην εθνική κουλτούρα της κάθε χώρας.

Ειδικά Ταχύρρυθμα Τμήματα Ενηλίκων για εκμάθηση Ξένης Γλώσσας και Ορολογίας

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ παρέχουν γενικές αλλά και εξειδικευμένες, επαγγελματικές δεξιότητες στην επιλεγμένη γλώσσα, τόσο για την προσωπική ανάπτυξη των μαθητών, όσο και την εισαγωγή τους στην ιδιαίτερη εθνική κουλτούρα.

Ενδιαφέρεσαι για σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία ή τη Βουλγαρία;

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ πρωτοπορούν για μια ακόμα φορά και μετά την Μεγάλη Βρετανία, προσφέρει τώρα τη δυνατότητα διεκπεραίωσης όλων των εγγράφων και των διαδικασιών και για την Βουλγαρία!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας http://lambraki.gr

   Κεντρο ΞΕΝΩΝ Γλωσσων Λαμπρακη


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διευθύνσεις:

Τηλέφωνα

Σταθερό: 2810822292
Κινητό: 2810822292

Σταθερό: 2810323059
Κινητό: 6972299091