Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΚΟΝΤΟΥ-ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ»
στο Ηράκλειο Κρήτης
Αγγλικά – Γερμανικά – Γαλλικά – Ισπανικά

Επένδυση στην ξενόγλωσση εκπαίδευση!

Μια πορεία γεμάτη επιτυχίες

Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΚΟΝΤΟΥ-ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ με εμπειρία πάνω από 45 χρόνια, δεσμεύεται απέναντι στους μαθητές για την σίγουρη επιτυχία τους στα διπλώματα γλωσσομάθειας.
Το αξιόλογο και άριστα εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό μας, καθώς και ο κατάλληλα διαμορφωμένος και σύγχρονα εξοπλισμένος χώρος μας, βάζουν τα θεμέλια για την εκμάθηση και την σωστή εμπέδωση της Αγγλικής, Γερμανικής, Γαλλικής και Ισπανικής γλώσσας από τις πρώτες κιόλας τάξεις.
Τα μαθήματά μας εστιάζουν στην ανάπτυξη της κοινωνικής συναισθηματικής νοημοσύνης των μαθητών μας. Eνσωματώνουν πρωτοποριακά εκπαιδευτικά εργαλεία και τεχνολογίες που θα βοηθήσουν τα παιδιά να καλλιεργήσουν αξίες. Να κατανοήσουν και να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, να παίρνουν υπεύθυνες αποφάσεις, να επικοινωνούν και να συνεργάζονται με τους συμμαθητές τους. Να διαθέτουν ενσυναίσθηση και να λύνουν με σεβασμό τις διαφορές τους με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητα ζωής τους, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Νέα Μέθοδος | English Drama Method (Μέθοδος Αγγλικού Δράματος)

Το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών English Drama Method, αποκλειστικά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ – ΚΟΝΤΟΥ.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών βασίζεται στην πολυβραβευμένη μέθοδο που έχει παρουσιαστεί σε εγχώρια και διεθνή συνέδρια.

Που απευθύνεται
Το English Drama Method είναι το νέο πρόγραμμα εκμάθησης ξένων γλωσσών του σχολείου μας για όλα τα επίπεδα από Very Young learners (4-5 ετών) μέχρι και adults! Αποτελεί μία μοναδική καινοτομία στην εκπαίδευση! Είναι διδασκαλία μέσα από το εκπαιδευτικό δράμα (Educational Drama).

Πώς ακριβώς μαθαίνουν οι μαθητές?
Οι μαθητές παίρνουν ρόλους μέσα στην τάξη! Εκφράζονται μέσα από θεατρικά παιχνίδια και θεατρικές τεχνικές που έχουν στόχο την παραγωγή του λόγου και την ανάπτυξη της προσωπικότητας τους.

Για τα πολύ μικρά παιδάκια
Το English Drama Method σημαίνει θεατρικό παιχνίδι ρόλων, κουκλοθέατρο, μάσκες, καπέλα, βιβλία με υπέροχες ιστορίες και πολλά θεατρικά αντικείμενα.

Για μαθητές δημοτικού
Το English Drama Method τους μεταφέρει σε κόσμους μαγικούς, τους διδάσκει την συνεργασία, τον αυτοσχεδιασμό και την έκφραση μέσα από ιστορίες. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι δραστηριότητες δραματοποίησης, μίμησης, τραγούδια και ποιήματα.

Έφηβοι & Ενήλικοι

Το English Drama Method δίνει την δυνατότητα σε έφηβους και ενήλικες μαθητές να παίξουν ρόλους καθημερινής ζωής και να αυτοσχεδιάσουν, βοηθώντας τους έτσι να ενισχύσουν την κοινωνική, πνευματική, δημιουργική και συναισθηματική τους ανάπτυξη!

Τι κερδίζουν οι μαθητές
Αναπτύσσουν την δεξιότητα της επικοινωνίας, χτίζουν την αυτοπεποίθησή τους και εκφράζονται ελεύθερα.
Εξίσου πολύ σημαντικά στοιχεία που αναπτύσσουν οι μαθητές μας είναι η δημιουργικότητα, η έρευνα, η επικοινωνία, η ενσυναίσθηση, η συνεργασία, η επίλυση προβλημάτων και η διαπραγμάτευση.
Τι πιο όμορφο, λοιπόν από το να βλέπεις ένα παιδί ν’αποκτά την ελευθερία της σκέψης του, του λόγου του και της έκφρασης του και μάλιστα στα Αγγλικά!

Ολιγομελή Τμήματα

Στο Φροντιστήριό μας τα ολιγομελή τμήματα, μας δίνουν τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε στον κάθε μαθητή ξεχωριστά με σκοπό να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες του, να ενισχύσουμε τις δεξιότητες και ικανότητές του και να τον βοηθήσουμε να πετύχει τους στόχους του.
Το ευχάριστο και λειτουργικό κλίμα που επικρατεί στο σχολείο μας, βασίζεται στην ουσιαστική επικοινωνία και συνεργασία καθηγητή- μαθητή – γονέα.
Κύριος στόχος μας πέρα από τη μετάδοση της γνώσης στον τομέα των ξένων γλωσσών είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε κάθε ένα από τους συμμαθητές μας. Να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αναπτύξουν τις ικανότητές τους. Παράλληλα δίνουμε έμπρακτα έμφαση και προάγουμε αξίες όπως η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός και η εν συναίσθηση.

Η μεθοδολογία κάνει τη διαφορά

Στο Φροντιστήριο μας οι ακαδημαϊκές μας γνώσεις και η πολύχρονη εμπειρία μας, εμπλουτισμένη με τις πρόσφατες καινοτομίες στη διδακτική μεθοδολογία αποτελούν τον πυλώνα της ισορροπημένης και επιτυχημένης εκπαιδευτικής μας προσέγγισης.
Οι μαθητές μας αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαδικασία της μάθησης, μαθαίνουν να δουλεύουν σε ομάδες, να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους και να αναπτύσσουν κριτική σκέψη.
Δικός μας στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας και να τους παρέχουμε τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζονται για να ανοίξουν τα φτερά τους. Παράλληλα προωθούμε μια ολιστική, διασκεδαστική και δημιουργική προσέγγιση της γνώσης (Fun Learning Approach). “What we learn with pleasure we never forget.” – Alfred Mercier

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Για περισσότερα από 45 έτη το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΟΝΤΟΥ-ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ έχει ταυτίσει το όνομά του με την ξενόγλωσση εκπαίδευση και συνεχίζει τη διαδρομή του πλήρως ανανεωμένο, σύγχρονο και πλούσιο σε εμπειρίες.
  • Παρέχουμε ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που προβλέπει ο νέος νόμος (4093/2012) για τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια – καταλληλότητα κτιρίου, συστήματα πυρασφάλειας κ.τ.λ.
  • Η διδασκαλία στο Κέντρο μας έχει βιωματικό και επικοινωνιακό χαρακτήρα και είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες αλλά και το χρόνο του κάθε μαθητή ξεχωριστά.
  • Σταθερός στόχος μας παραμένει η σταδιακή εξέλιξη του γνωστικού επιπέδου, η μεγιστοποίηση της απόδοσης των μαθητών μας και η κατοχύρωσή αναγνωρισμένων πιστοποιητικών γλωσσομάθειας.
  • Τα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις γλωσσομάθειας αγγίζουν σχεδόν πάντα το 100%.
  • Μόνιμη προσπάθεια μας αποτελεί η διαρκής ενημέρωση των καθηγητών μας πάνω σε νέες μεθόδους διδασκαλίας.
  • Χρησιμοποιούμε σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία. Τα τμήματά μας έχουν άμεση πρόσβαση σε διαδραστικούς πίνακες, tablets και ψηφιακά συστήματα ψηφοφορίας (response system).
  • Ενθαρρύνουμε την ομαδικότητα και το πνεύμα συνεργασίας και μέσα από αυτήν την προσπάθεια προάγουμε τις αξίες μας και το όραμά μας, συνεισφέροντας έμπρακτα στο κοινωνικό σύνολο.
  • Μεγαλύτερή μας, όμως, επιτυχία είναι η ουσιαστική σχέση με τους μαθητές μας, η οποία κρατάει μια ολόκληρη ζωή!!!!

Οι άριστες αποδόσεις των μαθητών μας και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας τους

στις εξετάσεις γλωσσομάθειας

αποτελούν απόδειξη ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΡΓΟΥ και ΕΥΘΥΝΗΣ

   Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Arvanitaki School

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Ιτάνου 20, Κηπούπολη, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ