Κέντρο Ξένων Γλωσσών “ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ”
στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ είναι στο χώρο της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης από το 1991.
Η συνεχής προσπάθειά μας για πρωτοποριακές και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, μας έχουν δώσει τεράστια ικανοποίηση μέσα από τις συνεχής επιτυχίες τους στα διπλώματα.

Ο διευθυντής σπουδών ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, όντως διδάσκαλος της Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας, μπορεί να σας συμβουλέψει και να σας καθοδηγήσει σωστά ώστε να ολοκληρώσει ο μαθητής 2 ξένες γλώσσες.
Επίσης έχοντας γνώσεις σε Γλώσσα Προγραμματισμού Υπολογιστών, έχει δημιουργήσει πρωτοποριακό πρόγραμμα στους υπολογιστές. Ο μαθητής γράφει το τεστ, ο υπολογιστής του το διορθώνει στο τέλος και του δείχνει τα λάθη του. Τον ενημερώνει σε ποια θέματα δεν τα πήγε καλά και του δίνει και άλλες ευκαιρίες να επαναλάβει το τεστ και να βελτιώσει τη βαθμολογία του.

Γιατί να επιλέξετε το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

  • Γιατί ο διευθυντής σπουδών Σταύρος Κεραμυδάς, από το 1991 λειτουργεί με υπεύθυνη καθοδήγηση στα Αγγλικά και Γερμανικά.
  • Γιατί ανήκει στο Σύλλογο Palso, ο οποίος ξέρει να τηρεί αρχές και αξίες και να είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών.
  • Γιατί έχει άρτιο καταρτισμένο προσωπικό που συνεχώς επιμορφώνεται μέσα από σεμινάρια της Palso για παιδοψυχολογία και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.
  • Γιατί ο διευθυντής σπουδών Σταύρος Κεραμυδάς χρησιμοποιεί ειδικό πρόγραμμα στους υπολογιστές, φτιαγμένο και προσαρμοσμένο από τον ίδιο, το οποίο σέβεται τον ατομικό ρυθμό μάθησης του κάθε μαθητή.
  • Γιατί η διδασκαλία της ξένης γλώσσας γίνεται όχι μόνο με τον κλασσικό τρόπο αλλά και μέσα από Λογοτεχνία, Κινηματογραφικές ταινίες, Περιοδικά, Παιχνίδια & Διαδίκτυο.
  • Ποιοτικά επιλεγμένα βιβλία με υλικό για διαδραστικό πίνακα (από το 2008) και με ατομικό e-book για το μαθητή.
  • Γιατί συμμετέχουμε στις άρτια οργανωμένες Πανελλήνιες εξετάσεις από μικρό επίπεδο με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
  • Γιατί το Φροντιστήριο είναι σε ιδιόκτητο κτίριο 120 τ.μ, ειδικά χτισμένο για χώρο διδασκαλίας, με διαδραστικούς πίνακες, με ήχο dolby surround και ασφαλή προστατευμένο χώρο για διάλειμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2810 242244, 6948 483884 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected].

   KERAMYDAS_STAVROS_ΚΕΝΤΡΟ_ΞΕΝΩΝ_ΓΛΩΣΣΩΝ

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Αριστείδου 17, Κατσαμπάς, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ