Εργαστήριο Εικαστικών-Art Therapy στο  «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΓΩΓΗΣ»
στο Μασταμπά, Ηράκλειο Κρήτης

Στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΓΩΓΗΣ-Art Therapy δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην Τέχνη και τα αποτελέσματα που έχει στα παιδιά. Σε εβδομαδιαία βάση η καταξιωμένη Εικαστικός και ζωγράφος Μανταλένα Μελλισσουργάκη-Wozniak, πραγματοποιεί μαθήματα Εικαστικών σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.

Μέσα από ποικίλες τεχνικές και χρώματα, κατασκευές και συνθέσεις, τα παιδιά σε μικρές πάντα ομάδες έρχονται σε επαφή, με την ζωγραφική, τα εικαστικά, τις κατασκευές και τη δημιουργία, με σκοπό να εντρυφήσουν στο χώρο της Ζωγραφικής και να εκθέσουν, σκέψεις, απόψεις, αλλά και να καλλιεργήσουν τις κλίσεις και τα ταλέντα τους.

Επίσης πάντα προσανατολισμένοι και στα παιδιά της Ειδικής Αγωγής, πραγματοποιούνται συνεδρίες Art Therapy για παιδιά με ποικίλες δυσκολίες. Οι ομάδες είναι μικρές και στοχεύουν στην καλλιέργεια δεξιοτήτων, κοινωνικών και συναισθηματικών, μέσω των χρωμάτων και της τέχνης.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και διά ζώσης ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του κέντρου μας στο τηλέφωνο 2810 323301 καθώς και στο 6977 245283.

Πάντα δίπλα στα παιδιά της Ειδικής Αγωγής και τις οικογένειές τους!

   Εργαστήρι Αγωγής, Ειδικός Παιδαγωγός- Σύμβουλος Γονέων Φώτης Κανταρτζόγλου


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

ΕΟΚ 20, Μασταμπάς, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ