Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΔΥΝΑΜΗ ΓΝΩΣΗΣ δημιουργήθηκε το 2013, σε ένα καινούριο ιδιόκτητο χώρο, που πληροί τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και λειτουργίας, του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).
Από την πολυετή μας ενασχόληση με τη διεύθυνση φροντιστηρίων, γνωρίζουμε πολύ καλά, τι χρειάζεται ο σύγχρονος μαθητής.

Η Γνώση μας είναι η Δύναμή μας, γι’ αυτό εμείς προσφέρουμε:

Ομαδική διδασκαλία σε ομοιογενή τμήματα με Δωρεάν σημειώσεις που βοηθούν το μαθητή να μάθει τόσο, από τους καθηγητές του όσο και από τους συμμαθητές του.

Πιστοποιημένους καθηγητές από το Υπουργείο Παιδείας, που έχουν επιλεγεί με γνώμονα την εκπαιδευτική τους εμπειρία, τις μεθόδους διδασκαλίας τους και τη μεταδοτικότητά τους.

Σύγχρονες και παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας, με προσεχτικά σχεδιασμένα προγράμματα σπουδών, ανάλογα με την ομάδα που εντάσσεται ο μαθητής.

Υψηλά ποσοστά επιτυχίας: Το φροντιστήριο μας από την πρώτη χρονιά, ξεπέρασε το 81% σε συνολικό ποσοστό επιτυχίας, ενδεικτικό του υψηλού επιπέδου προετοιμασίας των μαθητών μας.

Φιλικό περιβάλλον και πνεύμα συνεργασίας με το μαθητή, με συνεχή ψυχολογική υποστήριξη, από την επίλεκτη ομάδα των καθηγητών μας.

Καθημερινός συστηματικός έλεγχος της επίδοσης του μαθητή. Δωρεάν εβδομαδιαία Τεστ, Ασκήσεις στρατηγικής και διαγωνίσματα Προσομοίωσης εξετάσεων, Μηνιαία γραπτή ενημέρωση γονέων για την πρόοδο του μαθητή μας.

Εξατομικευμένο  πρόγραμμα συμβουλευτικής & επαγγελματικού προσανατολισμού για να μπορεί ο μαθητής να σχεδιάσει ο ίδιος το μέλλον του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810 373431 ή στο email: [email protected]

   Δύναμη Γνώσης


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Κονδυλάκη 82, Θέρισσος, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ