Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΔΟΜΗ-ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ» στο Ηράκλειο Κρήτης

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «ΔΟΜΗ-ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ» ιδρύθηκε το 2009 στο Ηράκλειο και μέχρι σήμερα συνεχίζει σταθερά την επιτυχημένη της πορεία.
Η εξατομικευμένη διδασκαλία με τη μορφή ιδιαιτέρου μαθήματος σε ατομικά ή τμήματα 2-3 μαθητών ήταν και παραμένει ο κύριος άξονας λειτουργίας μας.
Με μια έμπειρη ομάδα καθηγητών και με τη συνεργασία ειδικής ψυχολόγου παιδιών και εφήβων στεκόμαστε υπεύθυνα μπροστά στις καινούργιες και ολοένα μεγαλύτερες προκλήσεις.
Η προσαρμογή στις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή, η επικοινωνία και ο υψηλός βαθμός επαγγελματισμού αποτέλεσαν τα θεμέλια πάνω στα οποία οικοδομήθηκαν οι υπηρεσίες μας.

Το υψηλό ποσοστό επιτυχίας των υποψηφίων και μάλιστα στις σχολές πρώτης προτίμησής τους, είναι το αποτέλεσμα του έργου μας και εξασφαλίζεται μέσα από:

  • Τη διαρκή ενημέρωση και προσαρμογή στις διαδικασίες εισαγωγής στη τριτοβάθμια εκπαίδευση
  • Την τέχνη της επικοινωνίας με τους εφήβους.
  • Την οργάνωση του χρόνου αλλά και του τρόπου μελέτης, σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης παιδαγωγικής.

Με το κύρος της πολύχρονης εμπειρίας και των συνεχόμενων επιτυχιών, η ΔΟΜΗ-ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ αποτελεί διαχρονικά αξιόπιστη επιλογή για την προετοιμασία των υποψηφίων για τις Εθνικές Εξετάσεις.

Η ΔΟΜΗ-ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ανήκει στα φροντιστήρια στο Ηράκλειο που ακολουθούν και σέβονται τη νομιμότητα στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης. Από την έναρξη της λειτουργίας μας είμαστε μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης «ΠΛΑΤΩΝ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ«. Έτσι εξασφαλίζεται η ποιότητα των υπηρεσιών μας (όπως για παράδειγμα οι φωτεινές και άνετες αίθουσες διδασκαλίας, η πιστοποίηση για την ικανότητα διδασκαλίας των καθηγητών μας, η ασφάλεια των μαθητών, κ.α.). Επίσης το Φροντιστήριό μας είναι μέλος της Ο.Ε.Φ.Ε. (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών – Φροντιστών Ελλάδος) και συμμετέχει στο ετήσιο πρόγραμμα των Πανελλαδικών εξετάσεων προσομοίωσης «Επαναληπτικά Θέματα» όλων των τάξεων του Λυκείου.

Ανθρώπινο δυναμικό

Όλοι οι καθηγητές που εργάζονται στη ΔΟΜΗ-ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ είναι πτυχιούχοι, με πιστοποιημένη διδακτική επάρκεια και διδάσκουν αποκλειστικά το αντικείμενό τους. Η ομάδα των καθηγητών που διδάσκουν δημιουργήθηκε με γνώμονα την επιστημονική κατάρτιση, την συνεργατικότητα και την όρεξη για διαρκή επιμόρφωση πάνω στον τομέα της παιδαγωγικής.

Τετραμελή τμήματα

Τα κλειστά τετραμελή τμήματα αποτέλεσαν για τη ΔΟΜΗ-ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ τη βασική αρχή της εκπαιδευτικής αρωγής στους μαθητές της.
Με τόσο μικρό αριθμό ατόμων ανά τμήμα επιτυγχάνεται:

  • η εξατομίκευση – κανένα τμήμα του μαθήματος δεν μένει σκοτεινό στους μαθητές
  • η καθαρή κρίση – ο διδάσκων ανακαλύπτει ακόμα και απο την πρώτη ώρα τις αδυναμίες
  • η ομοιογένεια – μαθητές με κοινούς στόχους και συναφή τρόπο σκέψης
  • η ευελιξία – οι ανάγκες των πολλών δεν εξαφανίζουν τις ανάγκες του ενός
  • ο έλεγχος – ο διδάσκων έχει τον έλεγχο για την πρόοδο του κάθε μέλους της ομάδας

Λειτουργούν τμήματα όλων των τάξεων και όλων των κατευθύνσεων (Θετική, Τεχνολογική, Θεωρητική) για το Γενικό Λύκειο και Τμήματα Γυμνασίου, Ε.Π.Α.Λ. με βάση το νέο σύστημα που περιλαμβάνει και την τράπεζα θεμάτων.

Ψυχολογική υποστήριξη

Η ΔΟΜΗ-ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ήταν το πρώτο από τα φροντιστήρια στο Ηράκλειο που ξεκίνησε να παρέχει στους μαθητές της ψυχολογική και συναισθηματική υποστήριξη από ειδικό και αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που καθιερώσαμε τέτοιου είδους υπηρεσίες.

Η μόρφωση είναι το νόημα των απαντήσεων σε όλα τα ερωτήματα
Δεν είναι η προετοιμασία για τη ζωή
Είναι η ίδια η ζωή

Διεύθυνση Σπουδών:

Ζάρας Γιάννης
Διαλεκτάκης Γιώργος

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Τηλ. επικ.: 2810 262141
email: [email protected]

   Δομή – Ιδιαίτερο Μάθημα


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Μελίνας Μερκούρη 35, Θέρισσος, Ηράκλειο
Πλοηγηθείτε εδώ