ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Α.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ και Μ.ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ Ο.Ε
στο Ηράκλειο Κρήτης

Από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας μέχρι και σήμερα, η τακτική στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Α.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ και Μ.ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ Ο.Ε είναι η συνέπεια, η συνεχής μελέτη, η συνεχόμενη συστηματική ανανέωση των παιδαγωγικών μεθόδων και η προσεκτική επιλογή διδακτικού προσωπικού, ώστε η συνολική αυτή προσπάθεια να αποφέρει επιτυχή αποτελέσματα.

Δεν είναι τυχαίο ότι στα 28 χρόνια λειτουργίας μας τα αποτελέσματα σε όλες τις εξετάσεις (PALSO, NOCN, Cambridge, Michigan, MSU, PTE) είναι επιτυχή και μάλιστα με πολύ υψηλά ποσοστά.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένο και σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών και την επιτυγχάνουμε συνδυάζοντας την υποδειγματική διδασκαλία υψηλών προδιαγραφών με τη χρήση εξελιγμένων τεχνολογικών μέσων και πρωτοποριακών τεχνικών μάθησης με επιτυχία.

Ακολουθώντας μια σταθερή ανοδική πορεία εξέλιξης, το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Α.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ και Μ.ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ Ο.Ε κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη γονέων και μαθητών και σήμερα καταλαμβάνει μία από τις υψηλότερες θέσεις στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης!

Η συγκεκριμένη επιτυχία βεβαίως αναπτύσσεται σταδιακά με:

  • τη συμβολή του εκπαιδευτικού στη μικρή κοινωνία της τάξης
  • την κατανόηση των ιδιαιτεροτήτων του κάθε μαθητή και
  • την ανάπτυξη φιλικών σχέσεων αλληλεπίδρασης μαθητών – εκπαιδευτικών, προσέγγιση που συνιστά προϋπόθεση και φιλοσοφία του κέντρου μας.

Με πυξίδα τις σύγχρονες ανάγκες της παιδείας και κινητήριο δύναμη τη συνεχή βελτίωση των μέσων, των διαδικασιών και των συστημάτων εκπαίδευσης, το  Φροντιστήριο Αγγλικών Α.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ και Μ.ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ Ο.Ε κοιτά μπροστά και στοχεύει στη δημιουργία νέων δεδομένων στο χώρο της εκπαίδευσης!

Για οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση ή πληροφορία μπορείτε να επισκεφτείτε το Κέντρο μας στην οδό Ισαύρων 22 στην περιοχή Καμίνια.

   Κέντρο Ξένων Γλωσσών Παπαδάκης-Πασχαλίδου

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Ισαύρων 22, Καμίνια, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ