ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΟΝΤΟΥ-ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ
στο Ηράκλειο Κρήτης
Αγγλικά – Γερμανικά – Γαλλικά – Ισπανικά

Επένδυση στην ξενόγλωσση εκπαίδευση!

Μια πορεία γεμάτη επιτυχίες

Το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΟΝΤΟΥ-ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ με την εμπειρία των 40 ετών λειτουργίας του, δεσμεύεται απέναντι στους μαθητές για την σίγουρη επιτυχία τους στα διπλώματα γλωσσομάθειας. Το αξιόλογο και άριστα εκπαιδευμένο διδακτικό προσωπικό μας, καθώς και ο κατάλληλα διαμορφωμένος και σύγχρονα εξοπλισμένος χώρος μας, βάζουν τα θεμέλια για την εκμάθηση και την σωστή εμπέδωση της Αγγλικής, Γερμανικής, Γαλλικής και Ισπανικής γλώσσας από τις πρώτες κιόλας τάξεις. Η εκπαιδευτική μας προσέγγιση και η σύγχρονη παιδαγωγική μεθοδολογία που χρησιμοποιούμε, δημιουργεί ένα ασφαλές και οικείο περιβάλλον, που θα βοηθήσει το παιδί σας να μάθει μια ξένη γλώσσα με γρήγορο, αποδοτικό και ευχάριστο τρόπο.

Στο δικό μας σχολείο, ο κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός

Στο ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΟΝΤΟΥ-ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ τα ολιγομελή τμήματα, μας δίνουν τη δυνατότητα να επικεντρωθούμε στον κάθε μαθητή ξεχωριστά με σκοπό να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες του, να ενισχύσουμε τις δεξιότητες και ικανότητές του και να τον βοηθήσουμε να πετύχει τους στόχους του. Το ευχάριστο και λειτουργικό κλίμα που επικρατεί στο σχολείο μας, βασίζεται στην ουσιαστική επικοινωνία και συνεργασία καθηγητή- μαθητή – γονέα και κύριος στόχος μας πέρα από τη μετάδοση της γνώσης στον τομέα των ξένων γλωσσών είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε κάθε ένα από τους συμμαθητές μας να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ενώ παράλληλα δίνουμε έμπρακτα έμφαση και προάγουμε αξίες όπως η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, ο σεβασμός και η ενσυναίσθηση.

Η μεθοδολογία κάνει τη διαφορά

Στο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΟΝΤΟΥ-ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ οι ακαδημαϊκές μας γνώσεις και η πολύχρονη εμπειρία μας, εμπλουτισμένη με τις πρόσφατες καινοτομίες στη διδακτική μεθοδολογία αποτελούν τον πυλώνα της ισορροπημένης και επιτυχημένης εκπαιδευτικής μας προσέγγισης. Εμπνευσμένοι από τις αρχές της Maria Montessori,του Paulo Freire και του Reggio Emilia, στηρίζουμε τη διδασκαλία μας στη βιωματική μάθηση (Experiential Learning), την κριτική παιδαγωγική (Critical Education) και τη συνεργατική μάθηση (Collaborative- Centered Learning). Οι μαθητές μας αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαδικασία της μάθησης, μαθαίνουν να δουλεύουν σε ομάδες, να συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους και να αναπτύσσουν κριτική σκέψη. Δικός μας στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τα παιδιά μας και να τους παρέχουμε τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζονται για να ανοίξουν τα φτερά τους ενώ παράλληλα προωθούμε μια ολιστική, διασκεδαστική και δημιουργική προσέγγιση της γνώσης (Fun Learning Approach). “What we learn with pleasure we never forget.” – Alfred Mercier

Γιατί να μας επιλέξετε

  • Για περισσότερα από 45 έτη το ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΟΝΤΟΥ-ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ έχει ταυτίσει το όνομά του με την ξενόγλωσση εκπαίδευση και συνεχίζει τη διαδρομή του πλήρως ανανεωμένο, σύγχρονο και πλούσιο σε εμπειρίες.
  • Παρέχουμε ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας που προβλέπει ο νέος νόμος (4093/2012) για τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια – καταλληλότητα κτιρίου, συστήματα πυρασφάλειας κ.τ.λ.
  • Η διδασκαλία στο Κέντρο μας έχει βιωματικό και επικοινωνιακό χαρακτήρα και είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες αλλά και το χρόνο του κάθε μαθητή ξεχωριστά.
  • Σταθερός στόχος μας παραμένει η σταδιακή εξέλιξη του γνωστικού επιπέδου, η μεγιστοποίηση της απόδοσης των μαθητών μας και η κατοχύρωσή αναγνωρισμένων πιστοποιητικών γλωσσομάθειας.
  • Τα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις γλωσσομάθειας αγγίζουν σχεδόν πάντα το 100%.
  • Μόνιμη προσπάθεια μας αποτελεί η διαρκής ενημέρωση των καθηγητών μας πάνω σε νέες μεθόδους διδασκαλίας.
  • Χρησιμοποιούμε σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία. Τα τμήματά μας έχουν άμεση πρόσβαση σε διαδραστικούς πίνακες, tablets και ψηφιακά συστήματα ψηφοφορίας (response system).
  • Ενθαρρύνουμε την ομαδικότητα και το πνεύμα συνεργασίας και μέσα από αυτήν την προσπάθεια προάγουμε τις αξίες μας και το όραμά μας, συνεισφέροντας έμπρακτα στο κοινωνικό σύνολο.
  • Μεγαλύτερή μας, όμως, επιτυχία είναι η ουσιαστική σχέση με τους μαθητές μας, η οποία κρατάει μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΩΗ !!!!

Οι άριστες αποδόσεις των μαθητών μας και τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας τους

στις εξετάσεις γλωσσομάθειας

αποτελούν απόδειξη ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΡΓΟΥ και ΕΥΘΥΝΗΣ

   Arvanitaki School

 


Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Ιτάνου 20, Κηπούπολη, Ηράκλειο, Κρήτη
Πλοηγηθείτε εδώ